Dinu Todoran (FC Voluntari): ”Am făcut un joc slab și sunt unicul vinovat pentru eșec! Mai un meci și Timișoara poate să ne ajungă…”

FC Voluntari n-a marcat în prima sa deplasare din play-out, după ce nici nu învingea acasă la debutul în grupa a doua valorică, 7-14 în Liga 1, în ambele cazuri fiind fără succes în fața unor formații de pe locuri de baraj sau retrogradare, de care este urmată în ierarhie.

În consecință, Dinu Todoran, antrenor al ilfovenilor, n-a fost deloc încântat de eșecul de la Timișoara, 1-0 (0-0) pentru ACS Poli, ba din contră: ”O echipă a Timișoarei care și-a dorit foarte mult victoria, și pe care a obținut-o, cu sacrificiu. Și-a îndeplinit obiectivul, 3 puncte cu noi. Noi am făcut un meci slab, iar pentru această înfrângere sunt singurul vinovat!”

”Ne-am așteptat ca faza play-out să fie într-atât de echilibrată după înjumătățirea punctelor. Iar acum orice victorie face 3 puncte. La începutul campionatului, toată lumea zicea că Timișoara e ca și retrogradată, că Târgu Mureș la fel, dar iată că amândouă au câștigat și se apropie de noi. Ori noi suntem cu un pas spre retrogradare. Avem jucători experimentați, car îți pot câștiga un meci, dar azi Timișoara a dat dovadă de spirit de sacrificiu și datorită muncii a învins. Sunt acum mari șanse, mai un meci, ca Timișoara să ne și ajungă. Este însă foarte important ca de la fiecare meci să scoatem ceva”, a încheiat Todoran.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: