Dionisie Hârdău, 5 goluri pentru ACF Băban Marcel Jimbolia într-un 7-0 în Divizia D Timiș

Dionisie Hârdău a punctat inaugurarea etapei cu numărul 21 în Divizia D Timiș prin a înscrie cât pentru degetele unei mâini în meciul de vineri de la ora 16, câștigat pe teren propriu în cea de-a patra rundă a returului de jimbolienii antrenați de Ilie Rotariu cu un zdrobitor 7-0.

5 (10)

 

În absența a nu mai puțin de 7 titulari, și anume Coca, Sorianu, Dan Andrei, Stolojescu, Râmneanţu, Marincu şi Ardeleanu, vizitatorii de la CS Unirea Giroc s-au înclinat sever în partea secundă a jocului, când Dionisie Hîrdău a reuşit să înscrie de 5 ori consecutiv iar acelaşi Denis Băban a reuşit ”dubla”. Inițial, în debutul meciului, în minutul 3, Băban jr., cu un şut din întoarcele de la 12 metri, deschidea scorul pentru amfitrioni.

ACF Băban Marcel Jimbolia (foto) a câștigat astăzi pentru a doua oară în 2015 la zero pe teren propriu în liga a patra, copiind la indigo rezultatele înregistrate în acest debut de retur de dumbrăvițeni, pe stadionul CFR, cu tinerii ”Banatului”, și de liderul ASU Politehnica, săptămâna trecută, cu concitadina Auto.

Una dintre cele 5 grupări încă neînvinse în retur, formația roș-negrilor din Jimbolia le-a pricinuit celor din Giroc cel mai drastic eșec din acest campionat, întrecându-le pe cele cu 0-6 și 1-6, chiar de trei ori, înregistrate în tur respectiv la debutul în 2015, acasă cu Ripensia.

Reușitele lui Hârdău au contribuit implicit la victoria record din această stagiune pentru echipa din orașul timișean, depășind un 6-1 consemnat în tur, acasă, contra celor de la FC Auto.

*

AFC Băban Marcel Jimbolia: Radu – Ciclovean (min. 2, Palade), Doda, Ogocean, Ştefănescu, Sicoe, Bătrânu (min. 50, Timiş), Călin (min. 75, Macovei), Baban, Hîrdău, Oprea (min. 70, Iosimovici).

Antrenor: Ilie Rotariu.

Pe bancă: Petrovici, Ţăranu.

CS Unirea Giroc: Gheorghescu Ionuţ – Dumitru, Cocora, Boicu, Popa, Duricu, Celik (min. 70, Darius Andrei), Toader, Duţu, Ioviţă, Vătavu (min. 85, Ştirbu).

Antrenor: Dan Mita.

*

La cald… la cald…

Ilie Rotariu (Jimbolia): ”Prima repriză modestă, în care am reuşit să înscriem doar un singur gol. Partea a doua a fost mai fructuoasă, dovadă golurile reuşite. Sunt mulţumit de echipă și aştept cu nerăbdare etapa următoare”.

Dan Mita (Giroc): ”Ne-au lipsit foarte mulţi titulari, dar acest lucru nu este scuzabil. Joc foarte slab al elevilor mei! Ilie face treabă bună la Jimbolia, se vede că fac numai fotbal. Sunt bine organizaţi şi au o echipă bunicică”.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: