Divizia D Arad: Crişul Chişineu Criş, 45 de puncte din 45 posibile

S-a încheiat şi turul Diviziei D Arad cu o campioană de toamnă mai mult decât merituoasă, Crişul Chişineu Criş, care a realizat 15 victorii în 15 jocuri, ceea ce spune multe chiar şi la acest nivel. Nu trebuie omis însă faptul că această formație are în componenţă şase-şapte jucători care au evoluat în liga a doua.

Echipa este echilibrată în toate compartimentele, detaşându-se cele două vârfuri de atac, Alin Mihai şi Modan. Să nu-l omitem pe antrenorul Roşca, el a ştiut să gestioneze fiecare moment favorabil.

Frontiera Curtici – Crişul Chişineu Criş 1-3 (0-3)

Chiar dacă începutul partidei a fost unul greoi, oaspeţii au preluat controlul jocului şi au reuşit trei goluri în şase minute, asigurându-şi victoria. Spre lauda lor, curticenii nu au cedat nici la acest scor şi s-au apropiat mai mult de poarta oaspeţilor.

R. Varga, de la gazde, s-a remarcat prin travaliul său pe tot parcursul partidei. Golul reuşit de Frontiera, chiar dacă a venit târziu, este o consolare pentru curajul dovedit.

*

Dinu Maghici: „Înainte de meci le-am spus jucătorilor că nu avem ce pierde, deoarece ne-am întrecut pe noi înşine în acest tur de campionat. Nu am nimic de reproşat băieţilor.”

Mihai Roşca: „Am început jocul mai greu, starea terenului influenţând în mare măsură desfăşurarea jocului. Ne-am impus înainte de pauză, după care am vrut să păstrăm rezultatul. Să realizezi 45 de puncte în 15 jocuri nu e un lucru simplu.”

Curtici, 26 Noiembrie 2016; teren: denivelat; spectatori: 250.

Au marcat: 0-1 Alin Mihai (min. 39) cu capul din centrarea lui Jichici; 0-2 Ember (min. 41) cu un şut de la 20 de metri din unghi la colţul opus; 0-3 Ciornei (min. 44) din lovitură liberă de la 18 metri; 1-3 Măgulean (min. 81) cu capul la o centrare a lui Parlapan.

Frontiera Curtici: Iacob – Gavriş, A. Don, Pleşca (cpt.), Morariu – R. Varga, Avrămuţiu, Hanc, Parlapan – Liga, Măgulean.

Antrenor: Dinu Maghici.

Pe bancă: Vasii, Săcui, Nedea, Crişan, Roza, Iercan, Rotar

Crişul Chişineu Criş: Mucha – Teşedan, A. Pavel, Lung, Ciornei – Borşa, Turcuş (cpt.), Ember (min. 90 Jude), Jichici – A. Mihai (min. 79 Covaci), Modan.

Antrenor: Mihai Roşca.

Pe bancă: Pătroi, Chiş, Horga, Todinca.

Cartonaşe galbene: Gavriş, Avrămuţiu, Turcuş.

Cartonaş roşu: Covaci.

Arbitri: Mircea Ardelean – Daniel Bondar, Pavel Vesa. Observatori: Vasile Rad, Răzvan Cadar.

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: