Divizia D Arad: Crișul Chișineu Criș, campioană de toamnă

Această ediție a turului de campionat al diviziei D Arad a fost una dintre cele mai disputate, cu un deznodământ mai puțin așteptat.

Înaintea ultimei etape a turului linia de clasament ale primelor patru echipe arăta astfel:

1. Progresul Pecica 12 10 1 1 35-8 31
2. Gloria Lunca Teuz Cermei 12 10 1 1 36-14 31
3. Unirea Sântana 12 10 0 2 42-15 30
4. Crișul Chișineu Criș 12 10 0 2 28-11 30

Ultima rundă a adus răsturnări spectaculoase. Primele două clasate au terminat la egalitate duelul direct, Sântana a pierdut pe teren propriu cu UTA II Bătrâna Doamnă, în timp ce echipa din Chișineu Criș a câștigat la pas pe teren propriu cu scorul de 4 – 1 întâlnirea cu Păulișana Păuliș. Astfel echipa clanului Drăgan s-a clasat pe primul locul la sfârșitul turului, dovedindu-se o echipă care a știut să-și joace șansele cu mai multă luciditate decât adversarele sale.

Merită să ne oprim puțin la partida Progresul Pecica – Gloria Lunca Teuz Cermei…

Așadar, Progresul Pecica – Gloria Lunca Teuz Cermei 1 – 1 (0 – 0).

Toată lumea se aștepta ca această partidă, care în mod normal stabilea campioana de toamnă, să fie una încrâncenată. Nu a fost nici pe departe așa. Ce-i drept, a fost o încleștare oarbă, din care nici o echipă nu a reușit să aibă clarviziunea necesară pentru a-și apropia victoria.

Chiar dacă au avut în componență jucători care au evoluat în primele două ligi (R. Fritea, Băd, Fl. Rusu, N. Varga, A. Rusu), cele două echipe au jucat apăsate de rezultat, mai puțin preocupate de joc. Prima repriză a fost una lipsită de faze de poartă. După pauză jocul s-a mai animat, au apărut golurile, dar imediat ambițiile s-au stins, echipele mulțumindu-se cu puțin. Rezultatul final i-a favorizat pe cei din Chișineu Criș care au devenit liderii diviziei D Arad.

*

Progresul Pecica: Rus – Moldovan, Vasilca, V. Fritea, Ponta – R. Fritea, Arsene (cpt.), Gherghel, Cotuna (min. 75 Covaci) – Trif (min. 75 Băd), Peii

Antrenor: Lucian Ciba. Pe bancă: Grozav, Istin, Hans, Căliman, Kopandi

Gloria Lunca Teuz Cermei: Fl. Rusu (cpt.) – Popa, Gurban, A. Rusu, Vereș – Cotoc, N. Varga, Nistor, Purece (min. 90 M. Varga) – Berar (min. 65 Țigan), Bulza (min. 90 V. Brândușe)

Antrenor: Mircea Aslău. Pe bancă: Gudiu, A. Brândușe, Morar

Au marcat: Gherghel (min. 52) care a reluat din apropiere în poartă o centrare a lui Peii; Berar (min. 53) cu un șut din interiorul careului.

Cartonașe galbene: Vasilca, Nistor.

Arbitri: Mircea Ardelean – Casian Băla, Dan Bondar. Observatori: Vasile Rad, Florin Dumitru

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: