Divizia D Timiș 2016/7 se încheie cu golul cu capul al portarului Bogdan, ”dublă” din minutul 80 pentru gazdele în 9: Biled – Seceani 2-2 (0-2) și Voința vicecampioană

Scurgerea anilor poate fi măsurată și prin completarea încă unui sezon de campionat, cel al Diviziei D Timiș în 2016-2017 încheindu-se în această seară prin remiza de la Biled, unde gazda vicecampioană și totodată proaspăt triumfătoare în finala fazei județene a Cupei României a smuls un draw la potou grație „dublei” semnate de portarul Bogdan: Voinţa Biled – AS Seceani 2-2 (0-2).

S-a mai încheiat așadar încă o campanie a ligii a patra județene, cea de-a 34-a etapă aducând 4 victorii ale gazdelor și 3 în deplasare, dar și această remiză duminicală, cu mențiunea că runda finală a fost și cea mai mănoasă din întregul campionat, record al stagiunii cu nu mai puțin de 53 de goluri înscrise, dintre care 32 de către gazde. Ca ierarhie finală după acest ultim joc din sezonul de primăvară al ligii a IV-a, disputat astăzi de la ora 18, campioană a judeţului Timiş este așadar ACS Ghiroda, pentru a doua oară în ultimii 3 ani, în vreme ce la retrogradare au înghițit în sec pe locul 18 ACF Băban Marcel Jimbolia, care se retrăgea din întrecere la mijlocul campionatului, pe poziția a 17-a Unirea Banloc şi pe locul 16 AS Peciu Nou, golgheter al campionatului fiind Florin Bolgea, cu 35 de goluri.

După triumful din finala Cupei României pe Timiș, care s-a disputat la mijlocul săptămânii la Deta, Voinţa dispunând cu 2-1 de gazda ASO, iată că în ultima etapă, desfăşurată pe propriul teren în compania celor de la Seceani, cei din Biled au avut de recuperat un dublu handicap, deși se părea că oaspeţii vor fi victime sigure la căderea cortinei. Dar nu a fost deloc aşa, întrucât la pauză cei din Seceani conduceau cu 0-2.

După ocaziile clare ale gazdelor prin Blaga, Anghel şi Sandu, arma secretă a vizitatorilor a dat rezultate pe contraatac iar în minutul 24 Adrian Roman a marcat cu un şut de la 20 de metri, care l-a depășit pe portarul Nicuşor Bogdan: 0-1.

Iar cu un minut înainte de pauză, la o centrare din corner a lui Pop, în faţa porţii, Giurasevici a dublat avantajul pentru echipa sa, cu capul, din apropiere, cei din Seceani dobândind un avantaj în care cel mai probabil nici antrenorul Ioan Damşa nu credea.

În mitanul secund meciul a fost mult mai aspru, gazdele căutând să se reabiliteze pentru a-şi păstra cartea de vizită, dar și arbitrul a fost foarte aspru cu jucătorii, așa încât au curs cartonaşele galbene, şapte la număr, dar şi trei roşii, toate acordate în minutul 63, două în contul gazdelor, lui Nohai şi Brustureanu, respectiv lui Roman, și toate pentru lovire reciprocă, după un meleu format în jumătatea gazdelor, în urma unui atac dur al lui Roman asupra lui Brustureanu, la degajarea mingii din marginea careului său de 16 metri.

Trupa lui Iulian Tăut a reuşit însă chiar și așa să egaleze de la 0-2, prin portarul Nicuşor Bogdan, autor al celor două goluri. Primul, în minutul 80, din lovitură de la 11 metri, iar ultimul în minutul 93, la ultima fază a partidei și a campionatului, în care Mihalache a centrat din corner iar goalkeeper-ul, venit din poarta adversă, a semnat golul egalizator, din careul advers, cu capul! Iar după aceea s-a auzit fluierul final al arbitrului Stefanos Chiotis, care a avut un meci greu dar l-a dus la bun sfârşit.

AS Voința Biled: Nicuşor Bogdan – Bobu, Nohai, Paulevici, Brustureanu, Blaga, Mihalache, Tomescu, Sandu, Rareş Anghel, Butoi.

Antrenor: Iulian Tăut.

Pe bancă: Mihăescu.

Au lipsit: Drăguş, Nemiţanu, Stroe, Martinovici, Meltiş şi Petrişor.

Seceani: Trică – Olărescu, Vida, Păscăleanu, Maranescu, Hotca, Giurasevici, Făgeţan, Râmneanţu, Roman şi Pop.

Antrenor: Ioan Damşa.

Pe bancă: Stângă, Komarony, Măzăreanu.

Au lipsit: Popaluca, Berar, Popa.

Arbitri: Ştefanos Chiotis – Nicolae Chiţoiu şi Roxana Malac Cişmaş. Observatori: Victor Ţig şi Ioan Manole.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: