Alt meci nejucat în Divizia D Timiș. Pobeda defilează cu Pleșcan, Unirea răstoarnă de la 1-2 la pauză iar Avântul nu se prezintă

Cele trei meciuri ale serii de vineri în ziua inaugurală a rundei a III-a în Divizia D Timiș au fost de fapt doar… două, Avântul Periam neprezentându-se la Șag, pentru partida de la ora 18 cu CS Timișul. În rest, victorii ale amfitrionilor, în vestul județului.

S-a întâmplat în etapa inaugurală, când partida Arsenal Flacăra Făget – Voința Biled nu s-a disputat, vizitatorii nealiniindu-se sâmbăta la ora 11 în estul județului, și s-a repetat neplăcuta situație deja și în cea de-a treia etapă. Avântul Periam nu a descins în această seară la Șag, pentru partida cu CS Timișul.

S-a jucat așadar doar la Dudeștii Vechi și Sânnicolau Mare, Pobeda desprinzându-se categoric încă din prima repriză, pe când CS Unirea a răsturnat soarta partidei abia după pauză.

Pobeda – AS Peciu Nou 6-0 (5-0): Rocky Tranculov 2, 70, Bogdan Pleșcan 7, 20, 44, Ioan Kalapis 24. Al treilea triumf pentru ”bulgari”, chiar mai clar decât cel din debutul acasă, 4-1. După două eșecuri la limită, AS Peciu Nou a suferit și unul usturător.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CSM Lugoj II 4-2 (1-2): Valentin Grigore 10, Andrei Cărpinișan 52, Călin Uzun 85, Bogdan Pînzariu 87 / Andrei Sărăcin 20, Darius Grega 43.

”Satelitul” lugojenilor a răsturnat scorul până la pauză, dar și gazdele la reluarea jocului, smulgând victoria în câteva minute înaintea finalului. Este al doilea succes la rând pentru sânmiclăușeni, pe când echipa secundă a Lugojului a rămas tot fără victorie, încasând din nou 4 goluri în deplasare.

Etapa a III-a continuă sâmbătă cu câte un meci la ora 11 respectiv 18. Rezultatele, clasamentul actualizat și programul intermediarei, pe coloana dreaptă. Vom mai reveni cu unele detalii.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: