Divizia D Timiș: Avântul amuțește Cocoșul, Șagul tot 0-0, Bungău pierde după ce se joacă de-a demisia iar la Făget, penalty repetat de două ori

Majoritatea meciurilor etapei a XXI-a din liga a patra timișeană s-au jucat astăzi de la ora 15, cinci la număr, oaspeții obținând o victorie la un scor de neprezentare dar și o remiză albă, pierzând în rest de la unul la 5 goluri diferență.

Prima victorie a făgețenilor în retur respectiv după 5 etape s-a conturat abia pe final, în ultimul sfert de oră, când au răsturnat scorul.

Flacăra Arsenal Făget – Unirea Sânnicolau Mare 3-2 (1-1): Sergiu Țofei 30 penalty, Roberto Alexandru Apostol 75 penalty, Răzvan Popovici 83 / Dragan Bataneaț 1, Andrei Cărpinișan 60.

Sergiu Ţofei (Făget), două goluri în prima repriză, prim succes pentru Arsenal Flacăra

Sergiu Ţofei (Arsenal Flacăra Făget), egalare dintr-un penalty repetat de două ori

 

Gazdele au egalat din lovitură de la 11 metri doar după ce execuția penalty-ului a fost repetată de două ori. Unirea a condus de două ori în deplasare dar tot a suferit prima înfrângere după nu mai puțin de 8 etape, golul victoriei fiind semnat de Răzvan Popovici, frate al prim-divizionarului Sergiu Popovici. Este doar al patrulea eșec afară în actuala campanie 2016-2017 pentru elevii lui Nicolae Căprărescu.

Cei din Banloc au suferit a treia înfrângere la rând acasă, și tot la zero, pe când cei din Peciu Nou n-au mai fost învinși din prima rundă a returului.

Unirea Banloc – AS Peciu Nou 0-3 (0-1): Daniel Schipor 26, 49 penalty, Adrian Hoța 75. Eliminat: Denis Bud (APN) 90 – două cartonașe galbene.

Echipa a doua a Lugojului a învins pentru a treia oară la zero în acest retur, Progresul pierzând în schimb din nou în deplasare în 2017.

CSM Lugoj II – Progresul Gătaia 2-0 (0-0): Florin Bolgea 65, 75. Antrenorul vizitatorilor, Adrian Bungău, s-a jucat de-a demisia în cursul acestei săptămâni, înaintându-și-o marți, dar a revenit asupra deciziei în urma apelurilor recepționate de la proprii jucători și de la Manu Roșu, chiar jucând în deplasarea de astăzi, pierdută însă de Progresul.

Al doilea draw alb consecutiv pentru formația gazdă, încă fără succes pe teren în acest retur: CS Timișul Șag – AS Murani 0-0. Oaspeții au stopat în schimb două eșecuri.

Scor mare! Al doilea succes la rând pentru Avântul, care se mai impunea în tur acasă cu rezultate gen 8-1, 7-0 sau 6-1. Cocoșul e în schimb la a cincea înfrângere la rând și fără punct în retur, eșecul de azi fiind cel mai sever din actualul campionat pentru elevii lui Chimiuc, precedentele minime negative fiind 0-3, atât acasă cât și în deplasare.

Avântul Periam – Cocoșul 7-2 (3-1): Marius Văcaru 1 penalty, Ionuț Ologu 13, 68, Florin Vereșteanu 38, Ciprian Fibișan 66, Victor Toma 80 90+2 / Răzvan Solomon 12, Ioan Arghilean 74.

Iar dumbrăvițenii câștigă la ”masa verde”, 3-0 prin retragerea din întrecere în iarnă a celor din Jimbolia, cea de-a patra rundă din retur urmând a se încheia mâine. Rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei a XXII-a, viitoare, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: