Divizia D Timiș. Ciacova și AS FC Bazoșu Vechi, succese la zero acasă

După ceva amar de vreme pentru organizatori, gazdele au strâns mai multe puncte decât vizitatorii într-o etapă, și asta grație celor două victorii consemnate duminică pe teren propriu, la căderea cortinei peste etapa a XI-a din Divizia D Timiș.

Ultimele două jocuri ale rundei din weekend în liga a IV-a județeană s-au disputat în această după-amiază de la ora 15 şi s-au încheiat cu victorii la zero pentru gazde, bilanțul etapei fiind 9 4 2 3 19-17.

Progresul Ciacova – Avântul Periam 1-0 (0-0)

Trupa lui Teo Suciu a reuşit unicul gol al meciului în minutul 67, prin Marius Tutunaru, cu un şut pe jos din careul mare, după ce apărarea adversa a respins mingea în prima fază, în urma șutului puternic expediat de Flavius Ion din afara careului.

În prima repriză gazdele au nimerit transversala în minutul 22, prin Gabriel Briceag. La mijlocul primei părți au ochit bara dar la mijlocul celei de-a doua au scuturat plasa…

Progresul câștigă așadar din cinci în cinci etape, pe când Avântul nu mai știe ce este aceea victoria în ultimele 4 runde.

Ciacova: Boboiciov – Gîtin, Ionuţ Semeniuc (min. 29, Marius Lazea), Ghinea, Tutunaru, Ştefănescu, Flavius Ion, Darius Ion, Briceag, Botora şi Ciurar.

Antrenor Teo Suciu.

Periam: Ulmet – Filip, Fibişan, Văcaru, Ciobănică (min. 61, Uşvat), Vereştean, Cioca, Constândana, Pătru, Toma (min. 72 Petric).

Antrenor Sorin Cîtea.

Arbitri: Elisei Balaj – Ioan Olariu şi Mădălin Bulgăraşu. Observatori: Teodor Moţiu şi Iulian Spătaru.

AS FC Bazoşu Vechi – CSO Făget 4-0 (1-0)

După ce în primele 45 de minute a reuşit un gol marcat în minutul 30 de Marius Stanciu, în mitanul secund trupa lui Sorin Tomoş a mai punctat de trei ori, prin Cristian Toroni în minutul 60, Ciprian Militaru (min. 80) şi Cristian Radu (min. 85), câștigând astfel pentru prima oară după 5 etape respectiv pe teren propriu după 8 runde. Dar și când o fac, cei de la AS FC Bazoșu Vechi nu se opresc la un gol-două, impunându-se acasă cu 3-0, 5-0 respectiv 4-0. De partea cealaltă, făgețenii n-au mai înscris în ultimele 3 deplasări.

Ambele echipe au șutat în transversală, mai întâi gazdele prin Denis Vînătu în minutul 29, iar apoi oaspeții prin Alexandru Apostol (min. 55). De remarcat și că vizitatorii au avut de suferit prin accidentarea lui Denis Gruneanţu în minutul 36, când a fost nevoit să părăsească terenul, fiind apoi transportat la spital.

Arbitri: Ioan Copaci – Roland Barbu şi Ariel Copaci. Observatori: Ioan Lazăr şi Dănuţ Frătuțescu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = noua

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: