Divizia D Timiș. Cocoșul, scorul sezonului în deplasări. Deta, al 5-lea penalty ratat: ”Aducem fie un psiholog la echipă, fie preotul la vestiare”

Rezultate împărțite în meciurile de la ora 11 din cadrul rundei a 7-a în Divizia D Timiș, gazdele din Mașloc învingând la limită acasă, Progresul Gătaia remizând după ce a fost egalată la Deta iar Cocoșul semnând scorul în deplasare al începutului de sezon în liga a IV-a, cu 7 goluri înscrise la Lugoj, 3 de către Gînju.

Ieri de la ora 17 s-au consemnat în vestul județului rezultatele CS Unirea Sânnicolau Mare – AS Murani 9-0 și Pobeda – ACS Dumbrăvița 0-0, astăzi înscriindu-se încă 14 goluri, dintre care tot 9 într-o partidă derulată în est…

CSM II Lugoj – Cocoșul Orțișoara 2-7 (1-5): Andrei Sărăcin 40 penalty, Denis Ștefoni 75 / Mădălin Semenea 4, Dan Rațiu 11, Gabriel Gînju 17, 60, 70, Cristian Tăbăcaru 20, 25.

Cocoșul, 7-2 în deplasare, al doilea succes la rând afară, după un 2-1. Orțișoara remiza și la Seceani, 1-1 în etapa I

Cocoșul s-a distanțat la 0-5 până puțin după mijlocul reprizei I, conservând apoi avantajul, avut și în runda a II-a, într-un 6-1 victorios acasă. Elevii lui Chimiuc au învins astfel pentru a treia oară în seria de 4 apariții la rând fără eșec, pe când ”satelitul” lugojenilor este la al patrulea eșec cu cel puțin 3 goluri încasate.

Echipele…

CSM II: Iordache – Peptănuș, Ciobanu, Predescu, Roșie, Marta, Ploscariu, Ciubotariu, Dobra, Grega, Sărăcin.

Au mai jucat Ștefănescu și Ștefoni.

Cocoșul: Ciui – Motreanu, Secotă, Solomon, Arghilean, Gînju, Livădaru, Opriș, Tăbăcaru, Semenea, rațiu.

Au mai jucat Doban și Sobolu.

Din tabăra câștigătorilor, Ciprian Trancă a spus: ”Un joc pe care băieții l-au tratat cu maximă seriozitate, rezultatul fiind în consecință”.

Dafin Danciu a explicat în schimb că ”în ciuda faptului că am avut 8 jucători de la prima echipă, aceștia au venit după ce au serbat victoria cu Reșița și nu au dat randamentul la care mă așteptam. Am întâlnit o echipă bună, a lui Ghiță Chimiuc, dar pot să remarc că 3 goluri au fost de portar”.

Voința, în premieră două succese la rând în acest campionat, într-o serie pozitivă de 4 apariții fără succes, în contrast cu învinșii, încă fără victorie, și care s-au lipit de câte 3 înfrângeri întrerupte de o remiză. Este însă și pentru a treia oară când cei din Peciu Nou cedează la limită…

Voința Mașloc – AS Peciu Nou 2-1 (1-0): Alexandru Rus 15, Ovidiu Glodean 55 / Mureșan 70. Eliminat: Tudor (APN) – 76, acumulare de cartonașe galbene.

La jocurile de la Lugoj și Mașloc s-a efectuat o rocadă a delegării centralilor, astfel încât pe Timiș a fluierat Florin Brădău iar meciul Voinței de Daniel Vărzan.

În fine, în sudul județului, ASO Deta – Progresul Gătaia 1-1 (0-0): Denis Radu 80 / Cosmin Goia 60 – autogol. Remus Barburescu a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 69.

Oaspeții au condus printr-un autogol dar tot au ajuns la cel de-al șaselea rezultat consecutiv fără succes în ”D”, egalați fiind de fostul lider, fără victorie în ultimele 3 etape dar stopând măcar ”dubla” aparițiilor cu eșec.

Progresul a smuls totuși primul punct în deplasare pe când Florin Albu, antrenorul gazdelor, a deplâns ineficacitatea gazdelor de pe punctul cu var, detenii ratând un penalty la 0-1, înainte de izbuti totuși egalarea: ”Nu știu ce să mă fac, este al 5-lea penalty ratat în acest campionat… Trebuie fie să aducem un psiholog la echipă, fie un preot la vestiare…”

Rezultatele parțiale ale rundei și clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă. În plus, programul etapei în curs și a celei viitoare.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: