Divizia D Timiș: eliminări în jocurile de la ora 17

Seri mai lungi dar după-amiezi mai scurte pe teren pentru unii dintre jucătorii implicați în meciurile di Divizia D Timiș disputate de la ora 17 în cadrul etapei a XXIII-a…

Unirea Banloc – Timişul Şag 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Moroşanu în minutul 58, ajuns astfel la ”borna” 12 goluri.

Două victorii la rând pentru Clubul Sportiv Timișul, după două remize albe. Comparativ, al treilea eșec consecutiv pentru Unirea.

Arbitrul Virgil Luca a eliminat de la fiecare echipă câte un jucător, mai întâi gazdele rămânând în 10 sportivi din minutul 47, când Claudiu Micu a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roşu, pentru faulturi repetate, iar apoi Alexandru Marincu, pentru fault din postură de ultim apărător.

Arbitri: Virgil Luca – Horaţiu Lotrean şi Alexandru Gherman. Observatori: Cornel Avram şi Victor Ţig. În tur a fost Şag – Banloc 2-1.

Avântul Periam – Voinţa Maşloc 0-0. Meci încheiat nedecis, cu o eliminare în tabăra gazdelor la fluierul final al arbitrului Gaitin, care a fost atenţionat de asistentul Călin Cimponeriu că a fost înjurat de jucătorul Raul Iţu.

Avântul n-a mai câștigat, precum în precedentele 3 etape, Voința redresându-se parțial după eșecul acasă cu 1-4 de runda trecută.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Călin Cimponeriu şi Bogdan Otiman. Observatori: Iulian Spătaru şi Traian Dejeu. În tur, în etapa a VI-a, Maşloc – Periam 2-1.

Flacăra Arsenal Făget – AS Murani 1-2 (0-1). Au marcat Ionuţ Pîrjol (min. 40), care cu această reuşită a ajuns la 12 în campionatul în curs, şi Stelian Argatu (min. 58), respectiv Alexandru Neagu (min. 52).

A doua victorie succesivă pentru cei din Murani dar și al doilea eșec la rând pentru făgețeni. În minutul 33, oaspeţii au mai înscris un gol, prin Andrei Novac, dar a fost anulat de arbitri pentru ofsaid. Iar la pauză, delegatul echipei din Făget, Valeriu Lazăr, a contestat substituirea jucătorului Andrei Novac.

Și acest meci a avut parte de un cartonaș roșu. Astfel, jucătorul Horea Onae, de la gazde, a fost eliminat în minutul 70 pentru două galbene.

Arbitri: Costel Dobrişan – Gabriel Drăguţ şi Marius Talpoş. Observatori: Ioan Lazăr şi Livian Hotico. În tur, în etapa a VI-a: Murani – Făget 4-3.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: