Divizia D Timiș, etapa a VI-a: program, arbitri + sancţiuni, golgeteri

Etapa de campionat din acest weekend a ligii a patra timișene, runda a VI-a, se va juca în trei zile consecutive, începând din această după-amiază, odată cu meciul dintre Unirea Sânnicolau Mare şi Pobeda Dudeştii Vechi, care este neînvinsă după 450 de minute şi ocupă locul secund în ierarhie, cu 11 puncte, la egalitate cu alte două echipe, Unirea Tomnatic şi nou-promovata Fortuna Becicherecu Mic, despărţite la golaveraj.

Runda precedentă, care s-a încheiat duminică, a fost cea mai liniştită în privința acordării cartonaşelor roşii, nici unul din partea cavalerilor fluierului, ca o fericită excepție după primele patru etape, când au fost nevoiţi să-l arate de nu mai puțin de 16 ori. Pentru a nu mai pomeni de runda intermediară de săptămâna trecută, care a adus marți incidentele de la Tomnatic, soldate cu excluderea din activitatea sportivă a preşedintelui de club Robert Berezki, amendat cu 3.200 de lei, terenul Unirii fiind suspendat 4 etape. Și totuşi, clubul a scăpat oarecum ieftin cu o amendă de 2.000 lei şi minima suspendare a terenului.

De semnalat de săptămâna trecută și că cel mai rapid gol al noului campionat a fost marcat în secunda 27, de Sergiu Iorgovan, în meciul jucat în deplasare de AS Peciu Nou la CSM  Lugoj II şi câştigat la scor, 0-4.

Iată însă programul, arbitrii și observatorii rundei care începe astăzi…

Vineri 7 septembrie de la ora 17, primul joc…

CS Unirea Sânnicolau Mare – Pobeda Dudeştii Vechi.

Arbitri: Florin Brădău – Gabriel Drăguţ şi Horaţiu Lotrean. Observator de arbitri Zaharie Ciev, iar delegat de joc Romeo Malac. Pronostic: 1×2.

Sâmbătă 8 septembrie, de la ora 11, alte 3 meciuri…

ASO Deta – Timişul Şag.

Arbitri: George Roman – Raul Ghiciulescu şi Nicolae Chiţoiu. Observator de arbitri Ciprian Trancă, iar delegat de joc Gheorghe Medişanu. Pronostic: 1.

AS Peciu Nou – ACS Carani.

Arbitri: Elisei Balaj – Marius Cioară şi Alexandru Ghiurcan. Observator de arbitri Cornel Făniţă, iar delegat de joc Daniel Iovan. Pronostic: 12.

ACS Voinţa Maşloc – Cocoşul Orţişoara.

Arbitri: Ioan Copaci – Patrik Sandu şi Claudiu Boici. Observator de arbitri Nicolae Grigorescu, iar delegat de joc Ilie Dumbravă. Pronostic: 1x.

Alte două jocuri, de la ora 17…

Avântul Periam – Flacăra Parţa.

Arbitri: Daniel Neagoe – Denis Mihăescu şi Roxana Cismaş Malac. Observator de arbitri Cornel Avram, iar delegat de joc Dorin Micşa. Pronostic: 1.

AS Seceani – CSM Lugoj II.

Arbitri: Costel Dobrişan – Călin Cimponeriu şi Gabriel Olărean. Observator de arbitri Daniel Ionescu, iar delegat de joc Teodor Moţiu. Pronostic: 1.

Duminică 9 septembrie, de la ora 11, două jocuri…

AS FC Bazoşu Vechi – CSO Făget.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Alin Botaş şi Ioan Olariu. Observator de arbitri Aurel Bobu, iar delegat de joc Victor Ţig. Pronostic: 1.

Progresul Ciacova – CSC Dudeştii Noi se joacă pe terenul din Parţa.

Arbitri: Cosmin Ripan – Vlad Boicu şi Alexandru Nagy. Observator de arbitri Ioan Lazăr, iar delegat de joc Vasile Ciorogar. Pronostic: 1.

Iar de la ora 17, ultimul joc al etapei, Unirea Tomnatic – AS Fortuna Becicherec, pe terenul ”Gheorghe Biaş” din localitatea Sânnicolau Mare. Arbitri: Raul Ciev – Bogdan Gheorgheoiu şi Patricia Samsudean. Observator de arbitri Iulian Spătaru, iar delegat de joc Iosif Mânecan. Pronostic: 1×2.

*

În etapa care s-a încheiat s-au marcat 31 de goluri, a doua cea mai săracă în reușite din noul sezon.

Defalcat, în runda inaugurală s-au înscris numai 21 de goluri, 12 de către gazde iar 9 oaspeții. În cea de-a doua, 42, dintre care 20 gazdele și 22 oaspeții. În cea de-a treia, 34, dintre care 20 amfitrionii și 14 vizitatorii. În cea de-a patra, 23 gazdele și 13 oaspeții, 36 în total. Iar în cea de-a V-a 16 au intrat în contul amfitrionilor și 15 în cel al vizitatorilor. Trăgând linie și adunând, până acum s-au înscris 164 de goluri, dintre care 91 gazdele și 73 oaspeții. Ca bilanț al victoriilor și remizelor, pe fiecare etapă în parte situația a fost 4-2-3, 3-1-5, 5-1-3, 5-4-0 respectiv 5-2-2, prima cifră reprezentând numărul succeselor gazdelor, cea de-a doua cel al remizelor iar ultima, al victoriilor oaspeților. Ca bilanț general la zi, 22 de triumfuri ale formațiilor organizatoare și 13 ale vizitatorilor, respectiv zece remize.

Chiar dacă nu a marcat nici un gol etapa trecută, Mădălin Livan este în continuare lider între autorii de goluri, iar pe podium a urcat Denis Bud, care în două meciuri a înscris de 5 ori. Câte o ”dublă” au reuşit trei jucători, și anume Ciprian Seculin pentru CS Timișul Şag, Denis Bud (AS Peciu Nou) şi Valentin Grigore (Unirea Tomnatic).

Clasamentului golgeterilor după cinci etape

7 goluri… Mădălin Livan (ACS Carani)

6 goluri… Dan Raţiu (ASO Deta)

5 goluri… Flavius Ion (Cocoşul Orţişoara) și Denis Bud (Peciu Nou)

4 goluri… Fabian Novac (Pobeda Dudeştii Vechi), Eugen Pistriţu (ACS Carani), Valentin Grigore (Unirea Tomnatic)

3 goluri… Adrian Bungău (AS Seceani), Zoran Radu şi Ifeany Anagor (ambii Fortuna Becicherec) și Horea Onae (CSO Făget).

Clasamentul la zi pe coloana datelor tehnice. Programul rundei a VII-a, de săptămâna viitoare, tot pe coloana datelor tehnice.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = douazeci unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: