Divizia D Timiș. Gazdele își trag partea leului, numai Progresul Ciacova remizează la Dudeștii Noi. ”Nașul” Detei, revenit din nou special pentru a o taxa tot cu 3

Cu o singură excepție, conturată de Progresul Ciacova prin rezultatul de egalitate înregistrat la Dudeștii Noi, cluburile organizatoare ale meciurilor jucate miercuri la încheierea etapei intermediare în Divizia D Timiș au fructificat avantajul terenului propriu. 

Gazdele au câștigat 5 partide disputate astăzi de la ora 17, bilanțul general al celei de-a șasea runde din returul ligii a patra timișene fiind 8 6 1 1 15-10, cel mai categoric în favoarea amfitrionilor în sezonul de primăvară. 

Punctul vizitatorilor a fost smuls de Progresul 1906… CSC Dudeştii Noi – Progresul Ciacova 1-1 (0-1): Răzvan Plopeanu 55 – Aleksandar Radovan 35. Este doar primul gol încasat în retur de cei din Dudeștii Noi.

La Becicherecu Mic, liderul s-a desprins încă din prima repriză… ACS Fortuna – Unirea Tomnatic 2-0 (2-0): Brian Filimon 22, Efyani Anagor 37.

Portarul Bogdan a apărat în minutul 75 lovitura de la 11 metri executată de Zoran Radu. 

La zero a învins acasă și formația la care Cosmin Stan a revenit astăzi pe banca tehnică, după absența de duminică… ACS Carani – AS Peciu Nou 1-0 (0-0).

Bura-Kot a marcat în cel de-al șaselea minut de prelungiri, la ultima fază, dintr-un voleu de la 6 metri, la centrarea lui Livan de pe stânga, de la 30 de metri.

Cu același rezultat s-au impus și ”esticii” ligii a patra timișene, bifând primele puncte în 2019… CSO Făget – AS FC Bazoşu Vechi 1-0 (0-0): Adrian Radu, în prelungiri (90+2), cu latul, de la 7 metri, fructificând o centrare de la 25 de metri lateral dreapta a lui Brazovan.

Victor Lascu, portar al gazdelor, a ratat în minutul 10 o lovitură de la 11 metri. Iar Radu Mateaș, tot de la CSO Făget, a fost eliminat în cel de-al treilea minut de prelungiri pentru acumularea de cartonașe galbene.

Goluri multe și… palpitații pe arena ”Pavel Zagura”. Cocoşul Orţişoara – ACS Voinţa Maşloc 4-2 (3-1): Alexandru Nichiforel 21, 26, Sokratis Beszios 37, Raul Gălățanu (90+2) pe un contraatac – Cosmin Amarinei 25 și 65 – ambele din lovitură de la 11 metri. 

Cocoșul a cochetat din nou cu alunecarea de la 3-0 la 3-3 pe teren propriu. A suferit și eliminarea lui Răzvan Livădar în minutul 62, pentru două cartonașe galbene, dar și a lui Viorel Moisă, conducător al clubului, trimis în tribună în minutul 70. Încă un eliminat și în persoana lui Raul Utfineanț, în minutul 82, tot pentru două cartonașe galbene.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Alin Botaş şi Cătălin Avădanei. Observator de arbitri Aurel Bobu, iar delegat de joc Alexandru Onaca. 

În fine, meciul cu cele mai multe goluri. ”Triplă” a ”nașului” Detei, Dragomirescu, care și în acel victorios 5-4 din tur a înscris tot trei goluri, revenind și-atunci special de la studii din Albion pentru a pune umărul la succesul elevilor lui Ianoșev. CS Timişul Şag – ASO Deta 4-3. Dani Dragomirescu a marcat pentru gazde în minutele 25, 35 și 50, iar Rareș Anghel în minutul 45. Pentru învinși, Dan Raţiu în minutul 30, Alexandru Gaidoş (81) și Onisim Cociu (86).

Echipa AS Seceani a stat în această rundă, întrucât CSM Lugoj II s-a retras din campionat. Rezultatele complete ale etapei, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: