Divizia D Timiș: nu e un 3-3 fără alt 3-3. Buță: ”Am refuzat să semnăm…” Brici: ”Am fost niște fraieri”

În Divizia D Timiș s-a mai jucat și duminică după-amiază, câștig de cauză având doar Progresul Ciacova, în calitate de gazdă, pe când celălalt meci a consemnat un alt 3-3 în cadrul rundei a 23-a. Ultimele două partide ale zilei s-au încheiat cu următoarele rezultate…

Progresul 1906 Ciacova – Progresul Gătaia 2-0 (1-0). Este a treia victorie acasă a Progresului Ciacova în retur dar și a treia apariție a ”tizei” Progresul Gătaia fără a înscrie.

Cele două goluri pentru trupa lui Cosmin Goia au fost marcate de Raul Şimian în minutul 35 şi Aleksandar Radovan în minutul 67. De menţionat și că localnicii au trimis mingea de două ori în transversală, prin Alexandru Ghinea în minutul 50 şi Andrei Lazea (min. 66).

Au arbitrat: Cătălin Botaş – Alin Botaş şi Petru Gaşpar. În tur, 3-2.

AS FC Bazoşu Vechi – ACS Murani 3-3 (1-2). Prim punct smuls în deplasare în retur de cei din Murani.

Au marcat: Eugen Pistriţu (min. 18), Andrei Achimov (min. 55) şi Florin Dobre (min. 73 din lovitură de la 11 metri), respectiv Raul Costescu (min. 6), Ionuţ Pitic (min. 12) şi Alexandru Prelipceanu (min. 87).

Flavius Buţă (AS FC Bazoşu Vechi): ”Noi depunem eforturi foarte mari, plătim tot din buzunarul nostru şi vrem să fim respectaţi, nu batjocoriţi, cum s-a întâmplat astăzi la acest meci. Chiar aşa ceva nu se poate! Astăzi a fost bătaie de joc… Am avut un arbitraj de o manieră josnică, ne-a fost refuzat un 11 metri pentru henţ în careu în finalul meciului, iar în semn de protest am refuzat să semnăm raportul de arbitraj”.

Cornel Brici (AS Murani): ”Am fost nişte fraieri, azi am pierdut două puncte. Mi-au lipsit patru titulari, Bolborea, Coman, Morcan şi Roman, iar cu aceştia în teren băteam sigur. Costescu mi-a ratat două goluri ca şi făcute, plus alte ocazii mari de tot, dar aşa e la fotbal. Sunt supărat pe unii jucători. Despre arbitraj nu am ce să comentez, a fost foarte, foarte corect. Știţi că eu când aveam arbitraj prost, eram primul care vă spuneam, dar astăzi a fost peste aşteptări, probabil că a fost Grigorescu”.

Au arbitrat: Claudiu Gaitin – Călin Cimponeriu şi Bogdan Balaj. Observator de arbitri Nicolae Grigorescu. În tur, 3-2.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: