Divizia D Timiș: punct final în penultima etapă a turului. Marius Sîrbu răstoarnă scorul cu 4 goluri pentru Tomnatic

O singură dată în acest sezon, în etapa a IX-a din liga a patra timișeană, s-au mai înregistrat patru rezultate de egalitate, maxim la acest capitol egalat în penultima rundă a sezonului de toamnă, încheiată astăzi prin toată gama de rezultate. Ca bilanț al ultimelor zile, 3 victorii acasă, 4 remize și două succese în deplasare, gazdele înscriind 19 goluri iar oaspeții 22, a treia cea mai eficace reuniune din tur…

Astăzi de la ora 11, gazdele din Ciacova au pierdut al cincilea meci consecutiv respectiv al șaselea acasă în acest campionat, pe când ”satelitul” lugojenilor a semnat al doilea 4-1 succesiv, al treilea triumf la rând respectiv a patra victorie în deplasare…

Progresul 1906 Ciacova – CSM II Lugoj 1-4 (0-0)

Au marcat: Cătălin Ştefănescu (min. 75), respectiv pentru învingători Eduard Olariu (min. 60), Bogdan Sărăcin (min. 65) și Darius Grega (min. 70 şi 80).

Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 5, la scorul de 0-0, prin Flavius Ion, iar din minutul 39 au rămas în inferioritate numerică, Marius Tutunaru fiind eliminat de pe teren, fapt valabil și pentru Marius Ţiereanu în minutul 80, moment din care învinșii au continuat în numai 9 componenți.

Alte două meciuri s-au jucat de la ora 14, cel remizat aducând stoparea unei serii de 5 înfrângeri a gazdelor dar și de 3 eșecuri în deplasare pentru vizitatori…

AS Seceani – Voinţa Maşloc 1-1 (1-1)

Au marcat Nicu Făgeţean în minutul 16 respectiv Mircea Şchiopu în minutul 21.

Vizitatorii au mai înscris un gol spre final, în minutul 82, prin Claudiu Vereş, din lovitură liberă de la 17 metri lateral, însă anulat pe motiv ofsaid, cu toate protestele oaspeţilor, inclusiv a băncii tehnice. Arbitrii nu au revenit asupra deciziei iar scorul a rămas cel stabilit în prima repriză.

Unirea Tomnatic, a 3-a victorie acasă în tur

 

 

O nouă iarnă grea pentru cei din Peciu Nou, care au încheiat deplasările turului cu al treilea eșec la rând pe alte terenuri… Unirea Tomnatic – AS Peciu Nou 4-1 (2-1)

Marius Sîrbu a pus punct în schimb seriei de 4 eșecuri a Unirii prin a răsturna scorul grație înscrierii a nu mai puțin de patru goluri, în minutele 23, 35, 60 şi în cel de-al doilea de prelungiri, toate după ce Sergiu Iorgovan deschidea scorul în minutul 2.

Rezultatele etapei, programul ultimei runde a turului și clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: