Divizia D Timiș: rezultatele și marcatorii celor 3 meciuri de sâmbătă de la 11

Etapa a XX-a în liga a patra timișeană a continuat sâmbătă 18 martie de la ora 11, cu alte trei jocuri, încheiate de puține minute…

După ce runda în curs a fost inaugurată ieri în Plopi de liderul ACS Ghiroda printr-o victorie cu 3-1 în dauna ”verzilor” Dumbrăviței iar CS Unirea și CS Timișul Șag au remizat alb la Sânnicolau Mare, astăzi s-au mai disputat 3 meciuri în Divizia D Timiș.

ACS Voinţa Maşloc – CSM Lugoj II 3-1 (0-0), jucat pe terenul Textila, unde Mircea Mariș a semnat un hat-trick în minutele 52, 65 și 85, Denis Vînătu marcând pentru oaspeți în minutul 90, din lovitură liberă.

După două eșecuri la rând, vicecampioana a stopat o serie de 4 victorii a celor de pe Timiș, care doar pentru a doua oară de la promovare au încasat mai mult de două goluri într-un meci. Dar vom reveni cu cronica și foto-reportajul din Calea Aradului.

Arbitri: Alexandru Manea – Patricia Samsudean şi Cristian Pleşa. Observatori: Dan Gabriel şi Gabi Stoicovici.

În tur, în etapa a III-a, CSM II – Voința 2-2.

*

Progresul Gătaia – Pobeda Dudeştii Vechi 3-0 (1-0): Robert Stoicoiu 45, Bogdan Pleșcan (60), Cristian Gavrilă (94). Progresul a trecut așadar peste cele două înfrângeri recente din Divizia D Timiș, pe când Pobeda este la a doua deplasare fără gol marcat.

Arbitri: Costel Dobrişan – Raul Ghiciulescu şi Bogdan Chiorpec. Observatori: Daniel Ionescu şi Paia Pecarov.

În tur, în etapa a III-a, Pobeda – Progresul 3-2.

*

AS Peciu Nou – Arsenal Flacăra Făget 4-2 (2-1): Marius Rus 20, 76, Tudor Andrei 40, Daniel Neagu 78 autogol / Ciprian Curelaru 25, Alexandru Apostol 70 penalty.

Portarul de rezervă al celor din Făget a fost eliminat la pauză pentru adresarea de injurii. Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Alexandru Gherman şi Alexandru Argatu. Observatori: Cornel Avram şi Victor Ţig.

În tur, în etapa a III-a, Arsenal Flacăra Făget – AS Peciu Nou 7-0.

Iar astăzi de la ora 15 va mai avea loc un singur meci, Cocoşul Orţişoara – AS Seceani, cu arbitrii Dorian Barzuca – Gabriel Drăguţ şi Alexandru Ghiurcan, observatori fiind Zaharie Ciev și Teodor Moţiu. În tur, în etapa a III-a, AS Seceani – Cocoșul 2-4.

Clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă, cu programul viitor. Revenim…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: