Divizia D Timiș: start al etapei a XX-a. Oaspeții, o victorie și o remiză

Debut sâmbătă la matineu al celei de-a treia runde din returul ligii a IV-a timișene, în primul weekend după echinocțiul de primăvară. Etapa a XX-a în Divizia D Timiș a demarat cu un succes în deplasare, smuls la mustață printr-o răsturnare de scor pe final de meci, respectiv o remiză albă.

La Deta, partidă cu câte 6 cartonașe galbene de fiecare parte, dar și cu câte un cartonaș roșu. În plus, cu un incident absolut incalificabil și inacceptabil, generat de o persoană din tribuna arenei, aspect asupra căruia vom reveni într-o consemnare viitoare. 

ASO Deta – ACS Carani 2-3 (1-0): Cristian Duțu 19, Petru Râmneanțu 84 – Dumitru Schinteie 58, Sebastian Bura-Kot 88, Mahadi Kayondo 90+3. 

Gazdele, care au stat săptămâna trecută, au pierdut pentru a doua oară consecutiv acasă în retur, pe când vizitatorii au semnat al treilea succes în 2019, după cel cu 1-3 în deplasare respectiv 4-1 pe teren propriu.

Detenii au deschis scorul în prima jumătate a reprizei I, oaspeții au egalat în primul sfert de oră al părții secunde, iar după ce amfitrionii au preluat din nou conducerea spre final, ACS Carani a mai înscris de două ori, în minutul 88 respectiv în prelungiri.

Vom reveni cu cronica jocului de la Deta și fotografii, iar într-o consemnare viitoare cu punctarea unui eveniment reprobabil petrecut la acest meci. 

În cealaltă întâlnire de la ora 11, AS Peciu Nou – Flacăra Parța 0-0. Eduard Zele a ratat o lovitură de la 11 metri.

După 1-0 pe teren propriu dar și un eșec afară cu 3-0, gazdele n-au trecut de nou-promovata care a înregistrat rezultate similare în 2019, un succes însă în deplasare și o înfrângere acasă.

Iar etapa continuă. Datele tehnice, pe coloana dreaptă. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: