Divizia D Timiș: succese la limită de la ora 15

După ce, la amiază, Progresul Ciacova a lăsat gazdele din Peciu Nou tot fără punct în cont și după 12 etape, în vreme ce meciul de la Dumbrăvița, cu CSM Lugoj II în calitate de formație vizitatoare, nu s-a jucat din cauza terenului impracticabil, întâlnirile de la ora 15 din Divizia D Timiș au adus victorii la un gol diferență…

Arsenal Flacăra Făget – AS Seceani 1-2 (0-0): Florin Bolgea 79 / Laurențiu Berar 51, 76. A treia înfrângere acasă a făgețenilor, aflați la al patrulea eșec consecutiv respectiv la al cincilea meci fără victorie. Nou-promovata câștigă în schimb pentru a treia oară afară!

Unirea Banloc – Voința Biled 2-1 (1-0): Nicușor Tivădar 33, Petru Gîtin 65 / Ionuț Nemițeanu 56. Unirea a pus punct pasei negre de 7 înfrângeri prin a câștiga pentru a treia oară acasă și a stopa seria invincibilă a Voinței de 5 apariții, cei din Biled ajungând la a treia înfrângere pe alte terenuri.

Timișul Șag – Avântul Periam 4-5 (2-3): Gheorghe Costescu 24, Marco Giurasevici 39, Claudiu Sturza 83, 87 / Flavius Gârba 20 – autogol, Flavius Tulcan 28 și 51, Cosmin Pătru 44, Ionuț Ologu 60. Meci cu 9 goluri în care oaspeții – foto pagina I au preluat de 3 ori conducerea în prima parte, după care s-au desprins chiar și la 2-5, apropiindu-și a treia victorie în deplasare și pricinuind Timișului al doilea eșec consecutiv pe teren propriu.

Rezultatele, ierarhia și programul viitor, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: