Divizia D Timiș: toate echipele înscriu

Sprințară etapă a zecea, în care, cu excepția gazdei CS Progresul Gătaia, azi-dimineață, toate celelalte formații au ajuns să înscrie, caz valabil și în partidele de duminică de la ora 15.

Runda din weekend a Diviziei D Timiș a consemnat câte 3 victorii pe teren propriu respectiv remize, și două succese în deplasare, gazdele înscriind 17 goluri iar vizitatorii chiar 19.

Mult s-a marcat de exemplu la Biled, unde AS Voinţa a semnat primul succes acasă în liga a patra din etapa a II-a, izbutind totodată premiera de a învinge de două ori la rând în actuala campanie din ”D”: 4-3 (0-2) cu Voinţa Maşloc.

Au marcat: Florin Sandu (min. 54 şi 82) și Flavius Tomescu (min. 57 şi 90+3), respectiv  Ovidiu Glodean (min. 24), Robert Hriţcan (min. 39) şi Mircea Şchiopu (min. 59).

Cei din Mașloc, pierzători pentru prima oară după 7 etape, au condus cu 0-2 și 2-3 dar au cedat pasul în ultimele nici 10 minute.

Duel al codașelor din care nici o echipă nu s-a ales cu prea mult, gazdele întrerupând totuși o serie de 6 eșecuri în liga a patra iar oaspeții încheind a doua deplasare consecutivă fără a pierde: ACS Murani – AS Peciu Nou 2-2 (1-1).

Au marcat: Claudiu Fulga (min. 17 şi 80) respectiv Dragoş Daju (min. 40) şi Marius Rus (min. 55).

Egalitate și la cartonașe roșii, deoarece a fost eliminat de pe teren de către arbitrul Cătălin Botaş câte un jucător din fiecare tabără, pentru acumulare de cartonaşe galbene, Alin Cenghel şi Cosmin Ilea, în minutul 80.

Dispută a nou-promovatelor în care tot gazdele au avut ultimul cuvânt prin a răsturna scorul, reușind astfel în premieră de la sosirea în ”D” să învingă de două ori la rând în campionat, și tot cu 2-1, pe când vizitatorii sunt la al doilea eșec în deplasare: Unirea Tomnatic – ASO Deta 2-1 (1-1).

Au marcat: Alexandru Vlăduţ (min. 35 şi 70), respectiv Denis Radu (min. 7).

Remiză prin care AS Seceani are jumătate dintre meciurile de campionat încheiate la egalitate, Progresul punând punct unei serii de 3 înfrângeri: AS Seceani – Progresul Ciacova 4-4 (1-2).

Au marcat: Ondrei Iakab (min. 24 şi 85), Laurenţiu Berar (min. 52, din lovitură de la 11 metri) şi Andrei Cernat (min. 85), respectiv Raul Iţu (min. 33, din lovitură de la 11 metri), Paul Leonte (min. 45), Flavius Ion (min. 65) şi Andrei Cernat, în minutul 89, printr-un autogol.

În minutul 33, antrenorul gazdelor, Ioan Damşa, a fost trimis în tribună de arbitrul Daniel Neagoe, iar în prelungiri, în minutul 90+2, jucătorul Răzvan Popaluca, tot de la amfitrioni, a văzut direct cartonaşul roşu pentru lovirea unui adversar.

Rezultatele și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

Fotografii realizate de Cosmin Poenar la meciul de la Seceani…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = saptezeci doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: