Divizia D Timiș. Trei victorii ale gazdelor, trei succese la zero ale oaspeților

Continuare cu ”porții” egale a rundei cu numărul 30 în liga a IV-a timișeană, sâmbătă și duminică înregistrându-se câte 3 triumfuri ale amfitrionilor respectiv vizitatorilor, acestea din urmă fără gol încasat. Implicit, un bilanț general al etapei cu 5 succese ale gazdelor și 3 în deplasare, identic celui al rundei tur din sezonul de toamnă, și tot cu 18 goluri înscrise de amfitrioni. De astă dată însă au marcat mai adesea și oaspeții, 14 față de cele 11 din etapa a 13-a.  

Al treilea joc din cadrul etapei a 30-a în Divizia D Timiș, primul disputat sâmbătă, la matineu, de la ora 11, a consemnat ceea ce avea să devină scorul etapei… CSO Făget – Cocoşul Orţişoara 0-4 (0-2).

După duşul rece din etapa trecută, în care au cedat pe teren propriu în faţa junilor de la Unirea Sânnicolau Mare, ”cocoşeii” s-au trezit la realitate şi au învins cu acelaşi rezultat precum în tur.

Alexandru Nichiforel, în minutele 7 și 14, Răzvan Solomon (min. 54) şi Silviu Francescu (min. 64), din lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul Claudiu Gaitin, care a fost asistat de Nicolae Chiţoiu şi Daniel Paşca, au marcat cele patru goluri pentru elevii pregătiţi de Gheorghe Chimiuc.

Alte trei meciuri ale rundei s-au disputat sâmbătă de la ora 18…

AS Seceani – Progresul 1906 Ciacova 0-2 (0-0).

Trupa lui Cosmin Goia s-a revanșat, învingând cu două goluri diferenţă, fără a încasa, după ce în tur a fost întrecută cu 1-2. Tiberiu Popoviciu a deschis scorul în minutul 59, din lovitură de la 11 metri, ca apoi, 15 minute mai târziu, Aleksandar Radovan să dubleze avantajul pentru echipa sa şi să ajungă la ”cota” de 17 goluri marcate în acest campionat. Și alte două victorii legate de Progresul într-un retur din 2019 în care a pierdut o singură dată, în cea de-a treia etapă a sa. 

Iar în minutul 90+3 Dănuţ Brădeanu a fost eliminat de arbitrul Cosmin Ripan pentru două cartonaşe galbene.

CS Unirea Tomnatic – ACS Voinţa Maşloc 4-1 (1-0): Valentin Grigore (min. 41, 47), Alex Roberto Apostol (min. 75) şi Valentin Tcaciuc (min. 85), respectiv Ovidiu Glodean (min. 90+3). Alte două succese legate acasă de sportivii din Tomnatic.

CS Avântul Periam – ASO Deta 5-2 (2-0): Răzvan Trandu (min. 10, 25), Cristian Radu (min. 30, 69) şi Rareş Blaga (min. 82), respectiv Raul Duţu (min. 59) şi Alexandru Gaidoş (min. 67, din lovitură de la 11 metri).  

Dublă victorie în acest campionat pentru trupa lui Marius Stanache în dauna detenilor, învinși şi în tur cu scorul de 5-0.

Ultimele două jocuri ale etapei, disputate duminică de la ora 18…

Flacăra Parţa – ACS Carani 0-1 (0-1). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 30 de Alexandru Bodochi.

Un nou succes pentru ocupanta locului secund, cel de-al optulea la rând, în teren și cu antrenorul Cosmin Stan – foto pagina I. În schimb n-au jucat Mahadi Kayondo, suspendat două etape şi amendat cu 200 de lei, respectiv Mohammed Ovaoie, pe o etapă pentru două ”galbene”, pentru că au fost eliminaţi în etapa trecută.

AS FC Bazoşu Vechi – AS Peciu Nou 4-2 (3-1): Radu Jude (min. 20), Armin Schulz (min. 35 şi 41) și Alexandru Petrişor (min. 90+2), respectiv Bogdan Teslariu (min. 28) şi Laurenţiu Copoeru (min. 88).

A ieșit și soarele la pădure, după 5 etape fără succes. Duelul tinerilor antrenori Ghiţă Marişescu şi Sorin Gheju a revenit primului, care a reuşit a doua victorie în acest retur de campionat împotriva alb-verzilor, din Deta şi Peciu Nou. Au arbitrat: Daniel Aurel Vărzan – Horaţiu Lotrean şi Ioan Olariu. Observator de arbitri Daniel Ionescu iar delegat de joc Livian Hotico.

Rezultatele complete ale etapei a XXX-a în Divizia D Timiș, clasamentul și programul viitor, pe coloana dreaptă.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: