Divizia D Timiș: ultimele două jocuri ale etapei 27

S-au înmulțit scorurile de 4-0 în această rundă a zecea din returul ligii a patra timișene, încă unul în contul gazdei Progresul Ciacova între jocurile de duminică seară ridicând la 5 numărul victoriilor semnate pe teren propriu, față de cele 3 obținute în deplasare, plus o remiză. S-au marcat în total 38 de goluri, dintre care 24 de către formațiile organizatoare, și ultimele partide ale etapei a 27-a consemnând 4-5 reușite…

Progresul Ciacova – AS Seceani 4-0 (2-0)

Victorie la scor obţinută de formația antrenată de Cosmin Goia, care s-a remarcat la golul trei, marcat de la 45 de metri în minutul 85. Raul Iţu a reuşit ”dubla” în minutele 12 şi 59, iar ultimul gol a fost marcat în prelungiri de Claudiu Apostol.

În minutul 75, oaspeţii au rămas în 10 jucători, după ce Darius Balmoş a văzut al doilea cartonaș galben din partea arbitrului Elisei Balaj și implicit pe cel roşu.

AS FC Bazoşu Vechi – Timişul Şag 2-3 (1-1)

Au marcat: Narcis Damian (autogol; min. 21) și Cristian Radu (min. 65), respectiv Dan Raţiu (min. 16), Cosmin Bogdan (min. 58) şi Denis Bud (min. 85).

În prelungiri, în minutul 90+3, gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Raul Ciev pentru un henţ comis în suprafaţa careului de 16 metri de Denis Bud, însă Cristian Radu a șutat slab, Paul Burtic apărând.

Jocul a fost întrerupt din minutul 41 vreme de un sfert de oră din cauza ploii torenţiale care s-a abătut deasupra localităţii timișene, ca apoi să fie reluat cu ultimele faze din repriza I.

Au arbitrat: Raul Ciev – Ioan Olariu şi Marius Cioară, observator de arbitri fiind Daniel Ionescu iar delegat de joc Gheorghe Ilici.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: