Divizia D Timiș: un succes acasă, două remize și altul afară, la scor

Greu s-au descurcat gazdele în precedentele 5 etape ale Diviziei D Timiș, fără a domina bilanțul general al rundei, iar astăzi n-au prea dres busuiocul după ce disputele de vineri după-amiază au fost tranșate de vizitatori.

Victoria gazdelor în meciurile de sâmbătă de la ora 11 a fost semnată de o nou-promovată, aflată la întâiul succes după 3 etape respectiv la primul triumf pe teren propriu în ”D” după nu mai puțin de 8 runde: ASO Deta – AS Seceani 3-0 (1-0).

Pentru alb-verzii lui Florin Albu au marcat Cosmin Jarcalete în minutul 29, Patrick Chiticariu (min. 61) şi Cătălin Baidoc (min. 75). Oaspeţii, aflați la al doilea cel mai drastic insucces din actualul campionat dar și la a treia rundă consecutivă fără victorie, au nimerit transversala în minutul 25, la scorul de 0-0, prin Nicu Făgeţan.

ASO Deta – AS Seceani. Arbitri: Raul Ciev – Daniel Paşca şi Patricia Samsudean. Observatori: Romeo Malac şi Ioan Popa.

Cel mai clar scor între cele 4 dispute de la ora 11 a trecut în contul oaspeților și bineînțeles că este consemnat mai întâi și în primul rând în aceste pagini, sau poate mai ales doar în aceste pagini, acum, că cei interesați la ora unor meciuri eliminatorii doar de trafic, rating, senzațional și evenimente au revenit în matca de a-și urmări strict doar scopurile asociate aspectelor tocmai menționate. În fine… AS Peciu Nou – AS Voinţa Biled 0-4 (0-3).

Așadar o victorie fără emoţii obţinută de elevii pregătiţi de Iulian Tăut, prin golurile marcate în prima repriză de Florin Sandu (min. 25 şi 38) şi Raul Brustureanu (min. 10), iar în mitanul secund de același Sandu, care a reuşit un hat-trick în minutul 72. Cu acest succes în deplasare, Voinţa a urcat pe locul secund, la o distanţă de 9 puncte de prima clasată. Este și al treilea triumf consecutiv al Voinței – foto stânga, pe când AS Peciu Nou n-a mai învins în ultimele 3 apariții.

AS Peciu Nou – Voinţa Biled. Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Nicolae Chiţoiu şi Bogdan Balaj. Observatori: Aurel Bobu şi Ionel Poclid.

Voinţa Maşloc – ACS Dumbrăviţa 1-1 (0-1)

Au marcat: Ovidiu Glodean (min. 71 – din lovitură de la 11 metri), respectiv Dan Silaghi (min. 20).

Învinsă în runda trecută iar astăzi fără doi titulari, Mircea Şchiopu şi Cosmin Amarinei, Voința a stopat totuși seria de două victorii a alb-verzilor, portarul de rezervă Sergiu Nariţa fiind jucătorul meciului prin intervenţiile care au împiedicat succesul trupei lui Sorin Bălu.

Călin Mada, din partea celor din Dumbrăviţa, a semnalat că ”aşa nu se mai poate, cred că vom recurge la a ne aduce arbitri din Ungaria. Astăzi, Botaş a dat un 11 metri imaginar împotriva noastră, dar este la fel de adevărat că şi noi am ratat nespus de mult din situaţii favorabile”.

Voinţa Maşloc – ACS Dumbrăviţa. Arbitri: Cătălin Botaş – Bogdan Gheorgheoiu şi Horaţiu Lotrean. Observatori: Cornel Făniţă şi Gheorghe Medişanu.

Remiză în deplasare și pentru o formație care tot caută victoria încă după prima etapă: CSM II Lugoj – Progresul Gătaia 2-2 (2-2).

Au marcat: Denis Grega (min. 18 şi 45), respectiv Alexandru Olar (min. 13) şi Dragoş Cătău (min. 33). Progresul a condus de două ori dar tot a trebuit să se mulțumească doar cu a treia remiză consecutivă afară.

În minutul 45, arbitrul Daniel Vărzan i-a eliminat pe antrenorul Cosmin Şuşman şi pe jucătorul Cristian Gavrilă.

Antrenorul Cosmin Şuşman, din tabăra celor din orașul Gătaia, a sesizat: ”Sunt foarte nemulţumit de rezultat, astăzi am pierdut două într-un meci de şase puncte. Centralul Vărzan a făcut meciul praf, eu am fost trimis în tribună pentru că l-am întrebat de ce a acordat într-atât de uşor cartonașul galben jucătorului meu şi l-a eliminat. Arbitrii greşesc şi noi plătim amenzi la AJF! Dar arbitrii când vor plăti oare pentru greşelile pe care le fac!? Căci se cam repetă etapă de etapă!”

CSM II Lugoj – Progresul Gătaia. Arbitri: Daniel Vărzan – Alin Botaş şi Cristian Pleşa. Observatori: Marcel Boboc şi Alexandru Onaca.

Rezultatele, programul viitor și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice. Iar etapa continuă și astăzi de la ora 15.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: