Divizionare D din Timiș, încălzire în jocurile de pregătire

Şi unele echipe din liga a IV-a timișeană au pornit la drum în antrenamentele verii iar câteva au și început jocurile de verificare…

Pobeda Dudeştii Vechi, ocupantă a locului trei în ediţia trecută a campionatului Diviziei D Timiș, a început pregătirile la începutul săptămânii, mai precis luni 10 iulie, în localitate, sub comanda aceluiaşi antrenor-jucător Daniel Vasilcin, secondat de Ioan Kalapiş.

Daniel Vasilcin, cu gânduri la mai mare pe podium

Au plecat Fabian Novac (în Austria) şi Marius Matei în Germania, pe linie profesională, ca medic veterinar. În schimb nou veniţi în pregătiri sunt Ion Ciocani și Dragoş Rusu – reveniţi de la Unirea Tomnatic, Bogdan Pleşcan de la Progresul Gătaia, Cosmin Bogdan, Alin Berceanu şi Marius Demian, toţi trei de la Voința Maşloc. Se mai duc totodată tratative cu alţi trei jucători din liga a treia.

Primul meci de verificare l-a disputat sâmbătă în deplasare în Serbia, la FC Strela, din liga a cincea, pe care a învins-o cu 5-0, următorul joc amical fiind programat pe 26 iulie cu Ripensia Timişoara, iar ulterior pe 2 august cu Unirea Sânnicolau Mare şi probabil cu Voinţa Valcani sau Millenium Giarmata.

Cât despre Flacăra Făget, a demarat pregătirile marți 11 iulie, în localitate, cu același staff tehnic, antrenor principal fiind Adrian Brazovan, secund Samir Manole iar organizator de competiţii Valerică Lazăr. Nu a plecat nici un jucător, în schimb s-au reîntors golgheterul ediţiei trecute a campionatului, Florin Bolgea, şi Claudiu Ardelean, sosind în plus și Victor Oprea (ACS Săvârşin), Mihai Cristache – portar de la Voinţa Iosifalău, şi Petru Gruneanţu (Micro 1 Lugoj).

Arsenal Flacăra a disputat deja primul meci amical, cu AS Tomeşti, la Valea lui Liman, unde a învins cu 5-2. Următorul joc de verificare pentru trupa lui Brazovan va avea loc sâmbăta viitoare, pe 22 iulie, la Felnac, în judeţul Arad.

AS Seceani

Sub comanda lui Ioan Damşa şi a managerului Dan Drăgan, pregătirile au demarat tot marţi 11 iulie, în localitate, chiar dacă nu s-a reunit întreg lotul de jucători, unii dintre sportivi find încă plecaţi în concediu.

AS Seceani se va baza și în continuare pe acelaşi lot de jucători, cu excepţia lui Marius Nistor, care s-a retras de pe dreptunghiul verde pentru a deveni observator, pe când Adrian Păscăleanu a plecat în Germania, la muncă, iar Denis Hotca doreşte să plece la ACS Dumbrăviţa.

Nu este exclusă transferarea a patru juniori de la LPS Banatul, după negocierea cu conducerea liceului timișorean, divizionara D perfectând totodată mai multe jocuri amicale, cu Unirea Cerneteaz, ACS Dumbrăviţa, ACS Murani şi Fortuna Becicherecu Mic.

Timişul Şag

Chiar dacă au început pregătirile abia după ce au jucat mai întâi primul meci amical din această vară, în compania celor de la ASU Politehnica, pe terenul Ştiinţa, cedând cu scorul de 2-5 dar lăsând o bună impresie și prin a reuşi să înscrie două goluri în poarta violeţilor, cei din trupa lui Iulian Muntean şi a managerului Adrian Ianoşev au demarat antrenamentele pe 11 iulie, în localitate.

Nu a plecat nimeni și conducerea clubului se va baza pe acelaşi lot de jucători, sosind în schimb nume noi, care urmează a fi dezvăluite după perfectarea transferului acestora. ”Sunt jucători care au evoluat în ligile superioare, chiar şi juniori de la Banatul respectiv  Poli Timişoara, se poartă negocieri”, au explicat cei de la CS Timișul. Cei din Șag au planificat alte jocuri amicale, cu Ripensia, ACS Poli II, ACS Ghiroda, ACS Dumbrăviţa şi Cocoșul Orţişoara.

În fine, rezultate și marcatori în câteva partide amicale….

Cocoşul Orţişoara – FC Bazoş 3-4 (2-1). Au marcat: Daniel Motreanu, Gabriel Gînju şi Dan Raţiu – din lovitură de la 11 metri, respectiv pentru învingători Cristian Radu – o ”dublă”, Florin Dobre din lovitură de la 11 metri şi Eugen Pistriţu. A arbitrat Ciprian Trancă.

AS Tomeşti – Flacăra Făget 2-5 (1-4). Au marcat: Puiu Stănilă şi Alexandru Ionescu, respectiv printre alții pentru învingători Florin Jurj cu o ”dublă”, Victor Oprea şi Ionuţ Bîrză.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: