Doar 8 cluburi din Divizia D Timiș au ales să se alinieze la startul noii ediții a fazei județene în Cupa României

Înscrierea în competiția cu meciuri eliminatorii, paralelă campionatului, a devenit opțională, iar de când AJF Timiș a lăsat cluburile să aleagă dacă se aliniază sau nu la startul fazei județene a Cupei României, numărul participantelor a scăzut simțitor. Nemaifiind obligate să ia parte, grupările din eșaloanele inferioare și-au făcut calculele, atât cele legate de costurile suplimentare, cât și cele privitoare la riscul de a nu putea convoca un efectiv complet pentru o partidă peste săptămână, în condițiile în care mulți componenți pot fi reținuți de responsabilitățile pe linie de serviciu, iar concluzia a fost simplă.

În consecință, mai puține ca niciodată sunt cluburile divizionare ”D” care vor debuta săptămâna viitoare în noua ediție a fazei județene în Cupa României, mai exact doar 8 formații, tot numai opt fiind și partidele din turul II al întrecerii, tur devenit deja al optimilor de finală. Iar printre protagoniste nu se vor afla finalistele ultimului act din primăvară de pe ”Dan Păltinișanu”, dintre care Avântul Periam a reprezentat ”fotbalul mic” din Timiș în faza I națională a ediției în curs pe țară, 2019-2020. Viitoarea câștigătoare a noului parcurs va fi exponentă a ligilor inferioare din județ în campania viitoare pe plan național, 2020-2021.

Până atunci, la sediul AJF Timiș s-au stabilit jocurile eliminatorii din turul secund al fazei judeţene din competiția eliminatorie Cupa României, cu această ocazie intrând în cursă şi echipele din eşalonul patru. Surprinde așadar și nu prea numărul mic de cluburi care mai țin să onoreze cu prezența întrecerea knock-out, a ”surprizelor”.

Cu mențiunea că primele grupări sunt gazde organizatoare ale meciurilor din Cupa României, iată programul complet al turului secund:

Marţi 1 octombrie de la ora 16.30: AS Meget Remetea Mare – CS Timişul Şag (pe terenul din localitatea Ianova).

Miercuri 2 octombrie de la ora 16.30:

AS Steaua Roşie Bulgăruş – ACS Voinţa Maşloc

AS CS Şoimii Pesac – CS Universitatea de Vest din Timişoara

 CS Comloşu Mare – CS Cocoşul Orţişoara

AS Unirea Grabaţ – CS Unirea Sânnicolau Mare

AS Ohaba Forgaci – AS Seceani

AS Gloria Uivar – ASO Deta

AS Flacăra Parţa – AS Peciu Nou.

Formații vizitatoare sunt fără excepție componente ale Diviziei D Timiș. Cât despre campionat, etapa din weekend în eșaloanele inferioare județene, ultimele rezultate și clasamentele la zi, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × sapte =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: