Drăghici, în premieră și 3 pentru lider: în ierarhia golgheterilor e deja pe 5! GALERIE FOTO: ASU Politehnica Timişoara – CFR 1933 Timişoara 4-1 (2-0)

După ce în 4 partide, începând cu derby-ul cu Ripensia pe ”Dan Păltinișanu”, marca de câte două ori, simetric pe reprize, iar săptămâna trecută o singură dată, la Dumbrăvița, iată că noul golgheter al liderului alb-violet a înscris în premieră și 3 goluri pentru prima clasată, devenind astfel principalul marcator al celor de pe ”Știința”, urcat deja pe locul 5 în ierarhia puncherilor actualului sezon.

Dar greu a fost pentru lider până ce, în minutul 40, Octavian Drăghici a scuturat din nou plasa. Atunci, în urma unui corner al lui Răzvan Ghinescu, Drăghici a marcat cu capul. Avea să fie 2-0 două minute mai tîrziu, în urma unei faze identice, înscriind de această dată fundaşul Cristian Gălan.

La reluare, Drăghici a punctat pentru 3-0 în minutul 55, fructificând pasa ideală servită de Budur, în careu. Iar golgheterul echipei în retur, nimeni altul decât Octavian Drăghici, a reuşit chiar ”tripla” cu 10 minute înainte de final.

Spre cinstea lor, tinerii vizitatori au semnat golul de onoare în minutele de prelungire acordate de tânărul arbitru Alexandru Manea, prin Marco Giuricici, ajuns la rândul său la cota de 9 goluri marcate de la începutul campionatului. La mai mare!

Așadar, ASU Politehnica – CFR Timișoara 4-1 (2-0) în etapa a XXIV-a a Diviziei D Timiș, în Joia Mare din 2015, violeții ajungând la 7 victorii din 7 apariții în retur, cu golaverajul 30-7, însă și cu 5 meciuri în care a primit gol, pe când alb-vișiniii au înregistrat și al cincilea eșec în această a doua parte a sezonului…

*

ASU Politehnica: Burtic – Feraru, Gavriluţă, Gălan, Damian, Rebenciuc, Naidin, Budur, Stancu, Ghinescu şi Drăghici.

Antrenor: Sorin Brindescu.

Au mai jucat: Rus, Taub, Vucea şi Ilie.

Pe bancă: Rusu, Brian Filimon.

CFR: Triţoiu – Herţanu, Banciu, Horcea, Petri, Iakab, Maşniţă, Giuricici, Nastor, Grigoraş, Gaidoş.

Antrenor: Claudiu Arba.

A mai intrat Jucu.

Pe bancă: Cifor – Mitre, Chiricescu, Astaloş şi Abu Salem.

Arbitri: A. Manea – H. Lotrean, Lavinia Bozdoc. Observatori: Cornel Avram şi Ilie Dumbravă.

*

Golgheterii Diviziei D Timiș după 24 de etape:

Lucian Stoica (Voința Maşloc) – 25 goluri;

Mediop Ndaye şi Raul Briciu – 23 (ambii de la Ripensia);

Vasile Moroşanu (Timişul Şag) 18;

Alexandru Baranyi (Ghiroda) 15;

Octavian Drăghici (ASU Politehnica), Rafael Mirciov (Pobeda Dudeştii Vechi) și Stelian Argatu (AS Murani) – toți cu câte 12 goluri;

Sebastian Budur şi Ionuț Vucea (ASU Politehnica) 11 g;

Sergiu Iorgovan, Fabian Novac, Iulian Vântură, Petrişor Jichici, Sergiu Ţofei, Dionisie Hîrdău – toţi cu câte 10 goluri.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 12

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: