Dragodan, 4 goluri pentru Mama Mia: 8-1 cu Unirea Sânnicolau Mare

Divizionarele C Mama Mia Becichierecu Mic şi Millenium Giarmata au remizat 1-1 sîmbăta trecută dar nu s-au mai întîlnit şi miercuri, cînd era preconizată repetarea aceluiaşi triunghiular găzduit de CFR Timişoara, în aceste condiţii grupările de liga a treia aşteptînd cu nerăbdare week-endul, pentru a avea ocazia unui nou joc amical.

„Unirea Sânnicolau Mare a aliniat o formaţie cu numeroşi tineri în componenţă, zăpadă a fost mare pe teren, aşa încît se poate spune că rezultatul nu este cel mai relevant. Totuşi, acest joc amical a constituit un bun antrenament fizic iar jucătorii mei au reuşit cîteva combinaţii tare frumoase. Dar în prim plan a fost partea fizică, în care ne-am dovedit net superiori, graţie pregătirii centralizate la munte”, ne-a spus Sorin Bălu, antrenor principal al divizionarei C Mama Mia Becichierecu Mic după succesul repurtat de formaţia sa sîmbătă, 8-1 (4-0), într-o partidă disputată la Biled cu una dintre fruntaşele Campionatului Judeţean.

Dragodan a fost eroul divizionarei C, reuşind 4 goluri, dintre care un hat-trick în repriza secundă, celelalte puncte ale învingătoarei fiind realizate de Scînteie – două, Bîldea şi Hodiş.

Altfel, portarul Iacob şi-a preluat dublul rol de apărător al buturilor şi antrenor al goal-keeperilor, după ce în cursul turului se despărţea de Flacăra Făget, Cristian Situwe lăsînd-o în schimb pe Mama Mia, cu care nu s-a mai pregătit de 10 zile, tocmai pentru vecina sa de clasament din C5, şi anume ocupanta locului 12, Naţional Sebiş, care l-a cooptat la finele perioadei de transferuri.

Cristian Situwe a urcat un loc, de pe 13 pe 12, dar tot cu 14 puncte în C5: de la Mama Mia la Naţional Sebiş (foto www.cosmin-dan.ro

Situwe a evoluat pentru ultima oară în garnitura celor din Becichierecu Mic în partea a doua a amicalului disputat în urmă cu două săptămîni la Poli II, nemaifigurînd în remiza de la Gloria CTP Arad respectiv în triunghiularul de pe CFR, în sîmbăta precedentă.

Mama Mia ştie că va evolua şi marţi într-un joc amical, rămînînd de văzut care teren deszăpezit îi va fi gazdă, gazonul propriu fiind încă acoperit de zăpadă. Mai apoi va juca vineri la Oradea, cu Luceafărul, iar în 6 martie acasă cu Voinţa Biled (Campionatul Judeţean).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: