Dragomir şi Mezin, juniorii vicecampioni naţionali cu ACS Poli, titulari în Rusia – România 0-3 la U16, la Moscova

Vlad Dragomir şi Andrei Mezin s-au numărat între titularii lui Adrian Boingiu, aflat la debutul pe banca tehnică a juniorilor sub 16 ani ai României, în reprezentativa „tricoloră” ce a învins aseară cu un scor de forfait selecţionata similară a Rusiei, tocmai la Izmailovo-Moscova, la debutul patrulaterului internaţional juvenil de verificare dotat cu trofeul „Star Way”.

Vlad Dragomir: ACS Poli Timişoara & România U16

 

Rezultat notabil pentru România U16, care a aliniat în primul 11 printre alţii trei juniori de la Academia Gheorghe Hagi şi câte doi de la ACS Poli şi Dinamo Bucureşti, finaliste ale Campionatului Naţional de juniori B, adjudecat de bucureşteni în urmă cu două luni.

Mijlocaşul Vlad Dragomir a evoluat tot meciul şi a oferit două pase de gol, pe când Andrei Mezin a jucat până la pauză, când era înlocuit cu clujeanul Ganea, autor al celui de-al treilea gol, din minutul 66. Pe final, în linia defensivă s-a recurs la două înlocuiri, Cristian Podină şi Raul Vădrăşan, ambii de la ACS Poli Timişoara, intrând în minutul 73 respectiv în prelungiri.

Craiu, junior al lui Real Madrid, a înscris în minutul 2 din penalty, Dima, fundaş al lui Dinamo, a majorat diferenţa în minutul 8, Ganea punctând în partea a doua.

Reprezentativa U16 a României va mai juca la ruşi cu Serbia, joi 21 august, de la ora 14, şi cu Cipru, sâmbătă la prânz.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 54

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: