„Dublă” Anghel în Real Dragşina – Peciu Nou 3-1

Atacantul Anghel a marcat două goluri pentru Real Dragşina în jocul cădere de cortină peste etapa a XXII-a a Diviziei D Timiş, câştigat de echipa antrenată de Gheorghe Ilici cu scorul de 3-1, la pauză 1-1, Cristian Ritter, din postura de rezervă, stabilind scorul final.

„Am dominat jocul de la un capăt la altul, având o prestaţie mai modestă în prima parte dar convingătoare la reluare, când ne-am redesprins. Egalarea a survenit înaintea pauzei, în minutul 45, în urma unui corner, balonul deviind iar jucătorii mei oprindu-se, crezând că s-a comis henţ. Sperăm să obţinem alte asemenea rezultate bune, în baza cărora jucătorii să fie remuneraţi de cei care sprijină activitatea echipei, Primăria Chevereşu Mare în asociere cu câţiva investitori privaţi”, a spus Gheorghe Ilici după succesul formaţiei pe care o pregăteşte.

Ilici i-a aliniat la start pe Cozacu – Burcuş, Tănase, Mărilă, Gherasim – Sîrb, Cerna, Petrişor, Costescu – Anghel, Robu, pe parcurs intrând Ritter, Boroş, Himcinschi şi Filip. „Urmează un meci dificil, la Pobeda Dudeştii Vechi, la al cărei joc la Poli 2002 am asistat, şi mi-a plăcut evoluţia lor”, a anticipat Ilici deplasarea din etapa viitoare.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: