„Dubla” lui Dragodan menţine apetitul Unirii ca lider în D

Unirea Sânnicolau Mare a pornit glonţ în actuala ediţie de campionat a Diviziei D Timiş, de parcă n-ar fi o grupare nou-promovată, alb-albaştrii unui club care pînă în primăvara lui 2011 activau în eşalonul trei obţinînd şi o a doua categorică victorie la zero pe teren propriu, 4-0 cu Timişul Şag, sîmbătă, în runda a treia. Elevii lui Nicolae Căprărescu au mai dispus de Spartak Gottlob, cu 6-0, şi de deteni, în fieful acestora, cu 2-1, păstrîndu-şi fotoliul de lider acontat sîmbăta trecută.

Mario Dragodan, cu o „dublă” semnată după fiecare prim sfert de oră al reprizelor, în minutele 15 și 60, precum şi Raul Rejep (min. 35) respectiv Nicolae Negru, în minutul 80, au fost marcatorii liderului, care se deplasează în intermediara de miercuri în celălalt capăt al judeţului, estic, la Făget.

A fost Unirea Sânnicolau Mare – Timișul Şag 4-0 (2-0), succes în care antrenorul Nae Căprărescu a folosit următorii jucători: Mitric – Florescu, Rejep, Tache, Şimon, Crişan, Stoianov, Telecican, Galea, Dragodan și Radu. Au mai jucat: Tincă, Sârbu, Mihoc și Negru.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + patru =

 


Alte articole legate de acest subiect: