Dublă Ologu și calificare pe întunericul prelungirilor, după 3 bare ale gazdelor în 10 minute la 1-1. Cupa României, faza judeţeană: Fortuna Becicherec – Avântul Periam 1-2 (1-1, 0-1)

Echilibrat duel de podiumul Diviziei D Timiș în Cupa României, mai exact în faza judeţeană, decis în reprizele de prelungiri: Fortuna Becicherec – Avântul Periam 1-2 (1-1, 0-1). Marți de la ora 15:30, pe terenul din Becicherecu Mic, s-au întâlnit ocupantele locurilor 2 şi 3 din liga a patra, iar după 120 de minute oaspeţii pregătiţi de Marius Stanache au ieșit învingători şi s-au calificat mai departe în faza următoare, în care vor da piept cu liderul ACS Carani, săptămâna viitoare, pe 7 noiembrie.

Vizitatorii au deschis scorul în minutul 23, în urma unui corner executat de Trandu şi fructificat cu capul din 4 metri lateral stânga la colţul opus de Ionuţ Ologu, care a catapultat mingea în vinclul porţii… 0-1.

Cu două minute înainte de pauză, Fortuna a egalat la unu, centrarea lui Anagor fiind reluată de Zurbagiu cu tibia în stânga portarului ieșit, peste acesta… 1-1.

După pauză, elevii lui Vasile Luţă puteau să închidă meciul în trei situaţii mari de gol dar transversala şi bara s-au opus golurilor. Mai întâi în minutul 61, când Negruţ a centrat din corner şi Zurbagiu a reluat din 7 metri cu capul, mingea întâlnind transversala.

După alte cinci minute, o nouă transversală, ochită cu capul de Berbece din 8 metri, la centrarea ca la carte a lui Brian Filimon. În minutul 71, Sorin Berbece a şutat pe jos din 14 metri iar mingea a lovit stâlpul porţii.

Gazdele au reuşit golul doi prin Anagor dar a fost anulat probabil pentru ofsaid. După 90 de minute rămânea 1-1, la care s-a intrat în prelungiri, două reprize a câte 15 minute, în cadrul cărora, după numai 9 minute, Avântul a dat lovitura printr-o pasă în adâncime trimisă de Mânecan de la 16 metri lui Ionuţ Ologu, care a intrat în careu şi l-a lobat pe portarul Culda, ieşit la 7 metri… 1-2.

Fortuna nu s-a împăcat deloc cu acest rezultat și a dominat categoric dar a ratat egalarea.

Iar în cea de-a doua repriză de prelungiri întunericul a pus probleme ambelor echipe, care au alergat zadarnic fără a marca, Avântul Periam calificându-se mai departe. Hora, după fluierul final…

*

Fortuna Becicherec: Alin Culda – Mihai Vîrşog, Harald Fridrich, Adrian Negruţ (min. 105, Sorin Oneţ), Costel  Zurbagiu, Adrian Păscăleanu, Oliver Iacob (min. 52, Brian Filimon), Andrei  Hodiş (min. 85, Dragoş Croitoru), Dan Roman (min. 63, Sorin Berbece), Zoran Radu, Ifeany Anagor.

Antrenor: Vasile Luţă.

Pe bancă: Răzvan Ungureanu, Andrei  Ilie.

Avântul Periam: Florin Ulmet – Cătălin Filip, Roberto Artimon, Cristian Bobu, Samuel Forghici, Cosmin Mânecan, Răzvan Trandu, Victor Toma (min. 65, Cristian Radu), Ionuţ Ologu (min. 105, Olteanu Angelo), Cornel Mihalache (min. 46, Rareş Blaga), Andrei Ciobănică (min. 46, Nicolae Costândana).

Antrenor: Marius Stanache.

Pe bancă: Eusebiu Holca şi Adrian Steop.

Au arbitrat: Bogdan Nicolescu – Alin Botaş şi Mădălin Bulgăraşu. Observator de arbitri Cornel Făniţă, iar delegat de joc Romeo Malac.

La cald…

Vasile Luţă: ”Este normal că îmi pare rău că am pierdut, noi cu barele şi ocaziile mari pe care le-am avut, iar cei de la Periam cu golurile. Dar per ansamblu a fost un meci foarte bun şi mergem mai departe, aşa este la fotbal, care se joacă numai pe goluri”.

Marius Stanache: ”Sincer, ambele echipe meritau să meargă mai departe! A fost un meci foarte bun după părerea mea, peste acest nivel. Sunt foarte bucuros că am câştigat şi ne-am luat revanşa după acel 0-4, în urmă cu câteva etape. Noi ne vom juca şansele corect până la capăt. Ar fi bine dacă se va juca un patrulater pe Dan Păltinişanu, atunci ar veni jumătate din Periam la meci”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: