”Dublă” Rațiu: AS Seceani – ASO Deta 0-3. Gazdele, nici un punct acasă în retur, oaspeții, prim succes afară în 2019

AS Seceani a suferit joi seară și cea de-a patra înfrângere acasă tot la 3 goluri diferență în sezonul de primăvară, a treia la rând cu acest deficit, completat fiind astfel un program al etapei a 28-a în Divizia D Timiș dominată de formațiile vizitatoare. Balanța favorabilă oaspeților, 8 3 1 4 13-21, a fost înclinată de ASO Deta, aflată la primul succes afară în retur respectiv după 14 runde.

Autoare a 7 victorii și o remiză pe teren propriu în turul sezonului de toamnă, AS Seceani a rămas fără nici un punct după primele 6 partide acasă din returul ligii a patra timișene, toate pierdute, pe rând cu 1-2, 0-3, 0-6, 0-3, 1-4 și 0-3 în această seară de la ora 18, la căderea cortinei peste cea de 11-a etapă din sezonul de primăvară.

Dan Rațiu a deschis scorul pentru formația din Deta puțin după mijlocul reprizei I, stabilind scorul la pauză al întâlnirii AS Seceani – ASO Deta 0-3.

Tot Rațiu a înscris și cel de-al doilea gol pentru trupa lui Florin Albu, în minutul 81, ajungând astfel la ”cota” 16 în ierarhia marcatorilor, după care Cosmin Bogdan, cu al patrulea său gol în acest campionat, a punctat în cel de-al doilea minut de prelungiri. 

Revenim cu programul și arbitrii etapei a 29-a, din weekend. Rezultatele intermediarei și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: