Dublă remiză în LPS Banatul Timişoara – UTA Bătrâna Doamnă Arad: 2-2 la juniori A şi 0-0 în derby-ul la „B”. Marcatorul Brînduş, ajuns însă puţin mai apoi la urgenţe

Pe un teren umed dar foarte bun, care s-a menţinut în condiţii ideale şi pentru cel de-al doilea joc al cuplajului, LPS Banatul Timişoara şi UTA Bătrâna Doamnă şi-au disputat astăzi de la 12 cea de-a treia rundă din 2014, ritmul etapelor fiind intens, cu 4 în doar 11 zile, căci şi viitoarea săptămână le scoate în cale juniorilor o intermediară.

Iar punctele s-au împărţit, dar deloc frăţeşte, însă după evoluţii apreciabile, în ambele dispute, de ambele părţi. Dubla a contat pentru etapa a 17-a, din 22 ale Seriei 6, la juniori B fiind vorba de prima remiză stagională a ambelor grupări…

La juniori A, timişorenii aveau cumva de dres busuiocul după un redebut în retur cu înfrângeri fără gol marcat, iar breşa s-a ivit după pauză: 2-2 (0-2).

Claudiu Arba a început astăzi cu Fişteag – Simescu, Horcea, Banciu, Petri – Herţanu, Gaidoş, Grigoraş, Giuricici – Abu-Salem Tamer, Alex Rus iar la reluare a apelat, din minutul 55, în locul lui Banciu şi Simescu la Mitre şi Brânduş, care au conlucrat la reuşita reducerii din handicap, iar din minutul 65 şi la Chiricescu.

Puţin mai apoi a apărut şi revirimentul, „Banatul” redresându-se în ultima pătrime a meciului, cu două goluri pentru primul punct în acest an.

Din păcate, revenirea a fost semnificativ umbrită de accidentarea marcatorului Brânduş, la puţin timp după gol, o cădere nefericită în urma un duel aerian provocându-i o dislocare de umăr, survenită la cădearea pe braţ. Serviciul de Ambulanţă a fost prompt iar juniorul a fost transportat la urgenţă. În consecinţă, după câteva minute jucate în inferioritate numerică, „Banatul” a apelat la portarul Cifor, rezervă care a intrat ca atacant.

Opţiunile duminicii au fost ceva mai limitate, Contescu şi Gabriel Rus fiind convocaţi în garnitura de 1997, a juniorilor B, iar Radu fiind accidentat după deplasarea de joi în Oltenia.

2-2 (0-2) a fost deznodământul just, după un duel foarte echilibrat, în care gazdele au avut meritul de a reveni în joc. 1-2 a rezultat în urma unui corner, deviat de Mitre pentru Brânduş, după ce executant era Gaidoş, după mijlocul părţii secunde, în minutul 70, iar minutul 80 a adus remiza, Tamer fiind pe fază la o minge trimisă acasă şi ezitarea portarului arădean.

LPS era iniţial puncţionată din faze fixe, un 11 metri discutabil, într-o fază implicându-l pe Petri în preajma marginii terenului, respectiv un corner, deviat de pe colţul scurt, cu traversarea careului şi o reluare a adversarului nemarcat: 0-2.

*

A urmat o remiză şi în derby-ul primelor două clasate, la juniori B, 0-0, după o primă parte în care LPS Banatul şi-a creat două bune ocazii prin Pădurariu, dintre care una finalizată inexact cu capul, iar o alta prin Gabriel Rus.

Un acerb duel la mijlocul terenului a marcat duelul de orgolii şi ambiţii al „Banatului” cu arădenii, gazdele nereuşind însă să-şi ia revanşa, în ciuda unui joc bun, având o a doua parte echilibrată. Din nou, un rezultat echitabil.

Fără Budriş, eliminat în înfrângerea la Târgu Jiu, Ovidiu Vîlceanu a început meciul cu Gabriel Rus în avanposturi, în formula Luca – Nicola (41, Grunţă), Stupu, Boldea, Drăghici – Dârnu (60, Barbura), Contescu (50, Seba Smochină), Mailat, Benzar – Pădurariu, Rus (65, Gîţ).

Pe bancă au rămas Filip – Ciprian Smochină şi Ciobănică.

O nouă intermediară, miercuri, cu „Banatul” la Reşiţa, după care, în week-end, se va sări la întrecerile Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar iar miercurea cealaltă (26.03) va programa derby-ul local LPS – ACS Poli, la liceu.  

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: