Duel inegal: CS Diosig – Şoimii Lipova 1-6 (1-4)

Când un meci de baraj pentru promovare în liga a treia între campioanele judeţelor Bihor şi Arad se încheie cu un scor neverosimil, putem să ne dăm seama cu uşurinţă de condiţia fotbalului actual. Altădată o asemenea confruntare ar fi fost plină de tensiune.

Echipa bihoreană din Diosig a părut o formație resemnată, care a încasat gol după gol, fără a avea vreo reacţie. De cealaltă parte, Şoimii din Lipova şi-au arătat superioritatea la toate capitolele, mai ales la pregătirea fizică. În plus, oaspeţii au avut în Trabalka un atacant în zi de graţie, reuşind să marcheze cinci goluri.

Diferenţa dintre cele două echipe este evidentă şi putem anticipa de acum câştigătoarea acestui baraj, fără doar şi poate, gruparea din Lipova. Meritul acestei echipe este cu atât mai mare cu cât a stat tot campionatul în umbra echipei din Chişineu Criş. A reuşit să o devanseze şi să câştige seria, iar acum să explodeze în această partidă.

Vigh Zoltan: „Faptul că unii dintre jucătorii noştri nu s-au pregătit serios în ultima vreme s-a văzut clar, ceea ce a dus la o înfrângere severă.”

Flavius Sabău: „Sunt de-a dreptul fericit că jucătorii mei au făcut ceea ce le-am cerut, adică să pună presiune pe adversar de la început. Au reuşit acest lucru şi rezultatul s-a văzut.”

Au marcat: 1-0 Zadori (min. 10), cu capul, în urma unei lovituri de colţ; 1-1, Paşcu (min. 14), cu un şut din careu în urma unei lovituri libere executate de S. Popa; 1-2 Trabalka (min. 18), cu un şut la vinclu de la 25 de metri; 1-3 Trabalka (min. 35), care a reluat din apropiere o centrare a lui S. Popa; 1-4 Trabalka (min. 43), cu un şut din volè la o centrare a lui Filimon; 1-5 Trabalka (min. 60), cu un şut din careu; 1-6 Trabalka (min. 65), care a şutat de la marginea careului mare.

Sâmbătă, 17 Iunie 2017; Diosig; teren acceptabil; spectatori: 300.

CS Diosig: Gheţe – Szücs (min. 29 Hodişan), Marc, Karacsony, Arsene – Zadori, Sfârlea, ember, Cr. Jurcă (cpt.) (min. 76 Hegedüs) – Gado (min. 46 L. Jurcă), D. Popa.

Antrenor: Vigh Zoltan.

Pe bancă: Sabău, Balog, Costea, Lolo.

Şoimii Lipova: Bujor – Kocsis (min. 76 Pantea), C. Tolmbaye, Paşcu, Tomuţ – Piţ (min. 88 Cotoc), S. Popa (min. 85 Bercu), Bier, Filimon (min. 83 Simion) – Trabalka, Vasinc (cpt.).

Antrenor: Flavius Sabău.

Pe bancă: Blăguescu, Edu, Gherghel.

Cartonaşe galbene: Kocsis, Vasinc.

Arbitri: Marius Chiorean – Ionuţ Câmpeanu, Marius Bălan (Cluj). Observatori: Teodor Biriş (Deva), Iulian Spătaru (Timişoara).

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: