Dumbrăviţa, de la 0-4 în sezonul trecut, la 2-2 cu Chişoda

Chişoda, oferindu-i debutul şi lui Albert Aldea, ultima oară la ACS Recaş, a egalat cu 9 minute înaintea finalului în deplasarea de duminică la Dumbrăviţa, contînd pentru runda a cincea a Diviziei D Timiş, în care s-a consemnat această unică remiză, cu fiecare dintre combatante trecînd pe rînd în avantaj. Dacă dumbrăviţenii rămîn în continuare neînvinşi, în schimb chişodenii rămîn cu un unic succes, zestre mai palidă comparativ cu sezonul trecut, în care treceau cu 4-0 în deplasare şi 2-0 în retur de adversarii lor de astăzi.

De data aceasta a fost 2-2, după ce oaspeţii din Chişoda au deschis scorul, 0-1 în minutul 15, prin Furdean, care, lansat în careu de Gherman, a ochit dintr-o bucată colţul scurt. Dumbrăviţenii au spart însă puţin mai apoi gheaţa împotriva Chişodei, 1-1 în minutul 19, în urma unui corner, devierea lui Giurgiu, cu călcîiul, fiind finalmente exploatată de Fabian Moga cu un şut sub bară, din vole, şi pe fondul indeciziei în lanţ a vizitatorilor.

Duelul ocupantelor locurilor 5 şi 2 în campionatul trecut a continuat şi la reluare la aceeaşi cotă relativ bună, Dumbrăviţa preluînd conducerea iar Chişoda egalînd pe final, pentru un al doilea 2-2 în actuala campanie. Vremea a fost călduroasă, asistenţa destul de numeroasă pentru acest eşalon iar gazdele ambiţioase în a se revanşa pentru amintitele 0-4, din etapa a 12-a din 2011, pe 22 octombrie, consemnat pe „Textila”, respectiv 0-2 în retur.

Iar 2-1 avea să fie graţie lui Bălan, în minutul 51, cînd s-a descotorosit de fundaşii centrali adverşi, la o pasă primită de la Terlai, şi l-a executat pe Holca. Portar chişodean care a efectuat o degajare greşită la scorul de 2-1, în picioarele unui adversar, nefructificată însă de dumbrăviţeni, trimiţînd de la 16 metri, alături de buturi.

Iar cînd nu profiţi, ocaziile se răzbună. Magdaş a egalat în minutul 81, dintr-o pasă de la Furdean, ochind colţul lung: 2-2.

„Ne încearcă sentimente contradictorii, de bucurie pentru jocul prestat în repriza a doua, foarte bun, dar pe undeva şi de nemulţumire, pentru rezultat. Căci am mai avut două bare, prin Vereşteanu şi Magdaş, şi multe alte ocazii”, ne-a spus la final Adrian Rus, delegat al clubului chişodean.

„A fost un joc frumos şi am reuşit un meci bun, pe care, în opinia mea, trebuia să-l cîştigăm, după numărul ocaziilor avute. E drept, şi Chişoda a avut ocazii, două pe final de joc, dar cînd mă gîndesc la ocaziile lui Zoli Kovacs, la cele ale lui Giurgiu şi Bălan… multe situaţii de gol, cînd n-am dat drumul la minge la momentul oportun. Am mai avut o problemă astăzi, şi anume banca de rezerve, datorită unor absenţe. N-am contat pe Belciug, portarul Miklos, Sîrbu, Pană, Cozma, Duma – o listă întreagă. Am căzut şi noi puţin şi aveam nevoie de împrospătare, în nişte momente în care să rupem jocul, dar banca a fost subţire, cu jucători nepregătiţi de 2-3 săptămîni. La ei s-a văzut că nu stau încă prea bine cu pregătirea dar au totuşi individualităţi, au o echipă bună în această privinţă. Oricum, a fost un meci plăcut şi a venit ceva lume!”, ne-a spus Florin Macavei, antrenor al gazdelor, una dintre cele 5 cluburi neînvinse după 450 de minute de fotbal.

CS Dumbrăviţa: Puiu – Şofronea, Cengher, Moga, Vlaic – Şurpanu – cpt. (65, Homan), Bîrsanu, Terlai (54, Todor), Bălan – Kovacs, Giurgiu (70, Iszak). Pe bancă Koszma.

Chişoda: Holca – Petruş, Viţan – cpt., Aldea (67, Ilcău), Vereşteanu – Adrian Ilie (61, Jaravete), Glodean, Gherman, Furdean – Mariş (70, Abu Lebda), Magdaş. Pe bancă: Sîrbu – Golea, Bulaichi, Udrea.

Chişoda va juca sîmbătă acasă cu Avîntul Bobda iar apoi la învinsa acesteia ieri, FC Auto, pe cînd Dumbrăviţa se va deplasa la Jimbolia.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: