După 3 de 0-0 cu Șag, Cocoșul seacă până la urmă Timișul: 1-2 (1-1) în Divizia D Timiș

Runda din weekend a Diviziei D Timiș a început încă de joi de la ora 17, cu 5 meciuri, patru fiind adjudecate de oaspeți. Iar unul dintre acestea, după trei meciuri de 0-0 între Timișul și Cocoșul, de la promovarea celor din Orțișoara în eşalonul patru timișean: Timişul Şag – Cocoşul Orţişoara 1-2 (1-1).

De la promovarea în liga a IV-a, Cocoşul a terminat trei jocuri albe cu cei de la Şag, însă iată că în etapa a XXVII-a a spart gheaţa şi a învins în această deplasare. A fost la limită, după ce a înscris de trei ori.

Căci mai întâi ”cocoșii” au marcat în… propria poartă, în minutul 20 prin Ioan Maranescu, care a deviat cu capul la bomba din lovitură liberă de la 30 metri a lui Mihai Gore. Și se părea că localnicii vor câştiga acest joc…

Dar nu a fost aşa. Trupa lui Ghiţă Chimiuc a restabilit egalitatea zece minute mai târziu, autor al golului fiind Anagor, care a reluat din 6 metri centrarea perfectă a lui Făgeţan. La reluare, tot oaspeţii au dominat, trecând în avantaj, după numai 10 minute. La o incursiune pe flancul drept a lui Făgeţan, centrarea în careu a fost reluată cu capul din 8 metri de acelaşi Iseanyi Anagor, reuşind prima dublă a sa: 1-2.

Scorul putea fi şi mai mare dar intervenţiile portarului Boşca au fost salvatoare pentru echipa sa, la contraatacurile periculoase a lui Anagor, Făgeţan şi Bogdan. În final, oaspeţii au câştigat meritat.

Au jucat formaţiile:

Timişul : Boşca – C. Buruiană, Indic (min. 67, Mincu), Situwe, Racoceanu (min. 46, Costea), Munteanu (min. 46, Tutunaru), Giurasevici (min. 70, Vicea), Gore, Seculin, Moroşanu, Foldi.

Antrenor: Adrian Ianoşev.

Pe bancă: Ciobanu, Ropotă, Jianu.

Cocoşul:   Ciui – Românu, Bogdan, Viţan, Petrişor, Kosak, Alexandru Vlad (min. 64, Livădaru), Neagoie, Maranescu, Anagor, Făgeţan (min. 87, Secotă).

Antrenor: Gheorghe Chimiuc.

Pe bancă: Szofran, Postolache, Ardelean.

Arbitri: Eugen Gherghioiu – Alexandru Filip şi Ioan Olariu. Obsevatori: Zaharie Ciev şi Ion Hîrşoveanu.

:::

La cald…

Adrian Ianoşev (antrenor Timișul Şag): ”Traversăm o perioadă nefastă, fără antrenament. Băieţii lucrează şi este foarte greu să ţii pasul cu echipe care fac antrenamente cel puţin de trei ori pe săptămână. Iar rezultatele nefavorabile se văd. Noi de la început ne-am propus un obiectiv ce ține de clasarea în primele 10. Arbitrajul a fost foarte bun”.

Ciprian Trancă (director sportiv Cocoșul): ”Am făcut un meci foarte bun! Băieţii au meritat victoria și doresc să le mulţumesc suporterilor care fac deplasarea la fiecare meci pe care îl are echipa şi îi încurajează. Felicit întreaga brigadă de arbitri, care a prestat un arbitraj foarte bun!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 15

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: