După 4-4 şi 3-3 în 2011-´12, Real Dragşina – Dumbrăviţa continuă cu un… 3-3

Anul trecut, în runda întîi, la Dragşina, se consemna un 4-4. În prima etapă din 2012, în retur, urma un 3-3 pe Textila. Iar acum s-a confirmat regula unui duel cu goluri multe, 3-3… A fost Real Dragşina – AS Dumbrăvița 3-3 (1-2), joc de la care vom reveni cu o galerie foto.

Una caldă, alta rece… După egalul reușit în deplasare la Făget, în prima etapă, elevii lui Gheorghe Ilici s-au întrebuințat serios pentru a obţine un draw în fața celor de la Dumbravița, lucru reușit în minutul 72.

În schimb oaspeții au venit la victorie, pe care au ratat-o la mustață, după ce au condus la pauză, iar în partea secundă şi-au mărit avantajul. Crezând însă că nu le mai poate scăpa victoria, în final s-au văzut egalați…

Golurile au fost marcate de Emilian Severin, care a deschis scorul pentru Real în minutul 5, Alin Roșu (min. 61) şi rezerva Valentin Mena (min. 72), pentru vizitatori punctînd Zoltan Kovacs, care a egalat în minutul 9, Bogdan Giurgiu (min. 20) și Remus Şurpanu (min. 52). De remarcat prestația excelentă a centralului timișorean Costel Dobrișan.

Real Dragşina: Tcaciuc – Vilcinschi, Rigo, Severin, Micluţ – Roșu, Boangheș, Costescu (min. 90 Iakab), Sîrb (min. 60 Mena) – Cerna (min. 80 Mărilă), Anghel (min. 90 Doșa). Antrenor: Gheorghe Ilici

Dumbrăviţa: Miklos – Cengher, Șofronea, Moga, Vlaic (min. 84 Pană) – Duma, Todor (min 68 Sârbu), Terlai, Kovacs – Giurgiu, Șurpanu (min. 62 Homan). Antrenor: Florin Macavei.

Arbitri: Costel Dobrișan – Raul Ghiciulescu și Marian Laurențiu. Observatori: Daniel Ionescu și Sorin Sunea.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: