După 5 ani, Jebel retrage echipa din campionat! Iar Adrian Onica, vicepreședintele AJF Timiș, suspendat pentru injurii ca delegat al Ripensiei Timișoara

După ce în prima etapă din retur a fost întrecută în deplasare, la Cerneteaz, cu 5-1, FC Jebel e pe punctul de a arunca prosopul, managerul Cristi Olaru relatându-ne un demers mai puţin întâlnit.

La meciul mai sus menţionat, din Campionatul Județean Timiș, liga a V-a, jucătorul Cristian Seculin, legitimat la clubul FC Jebel, cu contract pe 2 ani, între 2013 și 2015, și înscris în raportul de arbitraj, nu a evoluat însă în teren. Stupoare, o comisie a AJF Timiș a hotărât vineri ca jucătorul în cauză să fie… transferat la echipa din Deta.

Oare de când iau decizii comisiile AJF Timiș în legătură cu transferul unui jucător, de la o grupare la alta!? Iar o altă bucurie repartizată de asociația județeană tot echipei din Jebel ar fi că nu a fost anunţată în privința programării în Cupa României – prima fază a competiției timișene, şi – după cum era normal – nu a făcut deplasarea la Şandra…

Și tot din Campionatul Județean Timiș, liga a V-a, mai exact din Seria I.

La partida din prima etapă a returului, disputată între Tricoul 1 Iunie şi Ripensia, și încheiată cu victoria la limită a echipei oaspete, în finalul meciului, delegatul echipei învingătoare, Adrian Onica, a manifestat un comportament nesportiv faţă de brigada de arbitri compusă din Alexandru Manea, Patrick Sandu şi Flavius Trif, după încheierea jocului, când a intrat în cabina cavalerilor fluierului şi le-a adresat injurii şi ameninţări. Împărțitorii dreptății au menţionat în raportul de arbitraj cele întâmplate, iar Comisia de Disciplină l-a suspendat pe nimeni altul decât… vicepreşedintele AJF Timiș, Adrian Onica, administrându-i două etape după gard şi 50 de lei amendă.

Nepotrivită atitudine din partea unui proaspăt ales care i-a luat ”în balon” tocmai pe arbitrii delegați ai forului județean pe care mai nou ar trebui să-l slujească, și cu atât mai nepotrivită cu cât reprezintă o grupare, Ripensia Timișoara, ce afișează o altă abordare a lucrurilor.

Să-l suspende oare şi din activitatea pe care o prestează la AJF Timiș!? Poate că i s-or fi urcat deja omului la cap aburii puterii, și ca vicepreședinte al asociației, și ca delegat al liderului Seriei 1. Mai multă decență și restrângere n-ar strica.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la După 5 ani, Jebel retrage echipa din campionat! Iar Adrian Onica, vicepreședintele AJF Timiș, suspendat pentru injurii ca delegat al Ripensiei Timișoara

 1. Spectatorul spune:

  Inca o data se vede ca echipa RIpensia cu toate ca are pe departe cea mai buna trupa din judet si poate din D , ESTE AJUTATA DE UNII OAMENII INFLUENTII AI AJF SA AJUNGA MAI SUS MAI REPEDE (SE ADUC ABITRII CARE SA-I AVANTAJEZE CHIAR DACA NU ESTE NEVOIE !!!!
  RUSINE AJF SI FELICITARII ALBITRILOR CA AU AVUT TUPEUL SA-L RECLAME !!
  SA VEDEM UNDE VOR MAI ALBITRA SI PANA CAND !!!!!
  Asta nu este echipa care FACEA CINSTE TIMISOAREI CU : Zombory, Kotormany, Deheleanu , Schwartz, Pavlovici, Dobay (cu sutul sau de legenda) , aceea echipa nu aea nevoie de ajutor sa castige. Noua Ripensia este doar o echipa cu un interes, unde se invart bani iar daca nu apar rezultate se prefera sa se faca diferite marsavii. !!!
  PACAT !
  Se numeste conflict de interese D-le Adrian Onica sa fii delegat la o echipa si sa fii si vicepreşedintele AJF Timiș, o rusine mai bine ti-ai da demisia de la una e prea batator la ochi !!
  ASTA E AJF O MARE RUSINE !!

 2. Gioca spune:

  LA AJF NU S-A SCHIMBAT NIMIC!! CICĂ ONICA ESTE VICEPREȘEDINTE! CARE OR FI FOST MERITELE CESTUI CĂCĂCIOS PENTRU CARE A FOST PUS ÎN ACEASTĂ FUNCȚEI? ADICĂ ALES! CÂT DE CARAGHIOȘI SUNTEȚI CU TOȚII CARE CONDUCEȚI FOTBALUL DIN TIMIȘ! NIȘTE ESCROCI!

 3. Horatiu spune:

  Nu caraghiosi sau excroci. Intermediari si infractori, condamnati de instante de judecata. Nu a fost curios nimeni sa constate faptul ca, ONICA ADRIAN a fost condamnat la doi ani cu suspendare, cu un termen de incercare de alti trei ani.

 4. hipo spune:

  O rusine, in Comitetul Executiv al AJF de asemenea se afla un alt infractor, condamnat pentru omor din culpa, Ghiciulescu, reprezentantul campionatului Municipiului Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: