După Spania, Uhrin jr. deplânge la Poli lipsa pasei finale

Dusan Uhrin jr. s-a referit la absenţa selecţionabililor în acest vital moment precompetiţional după cele două cantonamente externe

„Nu am avut rezultate prea bune în Spania pentru că înaintea fiecărui meci au fost efectuate antrenamente consistente în plan fizic. Avem probleme pe partea stângă, flanc pe care trebuie să achiziţionăm un jucător”, a spus printre altele Dusan Uhrin jr., antrenor al alb-violeţilor, la conferinţa de presă care a precedat duminică primul antrenament al poliştilor după revenirea de la Marbella.

„Cele mai multe goluri le-am marcat din acţiuni individuale, ceea ce este prea puţin, şi în general a lipsit pasa finală”, a reliefat antrenorul ceh alte aspecte evidenţiate în cele cinci partide de verificare disputate în cadrul stagiului de pregătire iberic, unde FC Politehnica a remizat alb cu Berner Sport Club Young Boys şi Sparta Praga, cedând la zero cu Lech Poznan, 0-2, şi înscriind doar în ultima dispută, pierdută miercuri cu 1-3 cu FC Dnipro, respectiv în succesul cu 3-1 în faţa Arkăi Gdynia. Sugestiv, golul contra ucrainienilor a fost marcat din penalty, în minutul 9, de Ianis Zicu.

Mircea Axente, Ovidiu Burcă şi Laszlo Sepsi, de la sala de forţă, pe teren...

„Am mari aşteptări de la echipă şi trebuie să fim pregătiţi pentru începerea returului”, a mai spus Uhrin jr., anticipând următoarele meciuri amicale, programul incluzând jocul de marţi, de la ora 14, în Serbia, cu Banat Zrenjanin, cel de sâmbătă, 12 februarie, tot de la ora 14, cu învinsa cu 4-0 în stagiul maghiar, Bocs KSC, cel de la Jimbolia, cu ACU Arad, de marţi 15 februarie, şi cel cu Vojvodina Novi Sad, de sâmbătă 19 februarie.

„Mă deranjează că am trei jucători plecaţi la naţională, mi-aş fi dorit să fie aici şi să ne pregătim în continuare, dar e totuşi important că sunt convocaţi”, a anticipat Uhrin jr. acest prim antrenament uşor, de întreţinere şi menţinere, în care jucătorii s-au readaptat la efort după două zile de pauză în sala de forţă iar ulterior, în jurul orei 16,30, au descins la „dezmorţirea” pe terenul sintetic.

Totuşi, în linii mari, Dusan Uhrin jr. s-a declarat mulţumit în cele 11 minute ale dialogului cu presa de evoluţia echipei în stagiul de pregătire derulat timp de 14 zile la Marbella Football Center, totodată solicitând din capul locului mass-mediei să nu îi adreseze întrebări legate de activitatea clubului pe piaţa transferurilor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: