E bine și așa: UTA, 1-1 (0-1) cu Energeticianul Petroșani

S-au întâlnit astăzi de la 11 în etapa a XIII-a din Liga 2 două echipe care au dorit mai mult, dar care au fost nevoite să se mulțumească cu puțin. Oaspeții au avut meritul de a fi jucat ofensiv, dominându-și astfel adversarul. UTA, dezamăgită după înfrângerea de la Târgoviște, nu a reușit mai nimic. În aceeași așezare păcătoasă de 4-2-3-1, cu atacantul Ciprian Rus izolat, care, culmea, venea des în jumătatea proprie de teren să recupereze mingi.

Astfel se explică lipsa fazelor de atac ale arădenilor la poarta adversă, care timp de o repriză nu au avut nici un șut pe spațiul porții. Spre sfârșitul primei reprize Enache a reușit un gol spectaculos, chiar dacă au greșit rând pe rând Enescu, Benga și Orlič: 0-1.

În repriza secundă, UTA s-a văzut mai mult în terenul oaspeților și a reușit o egalare norocoasă, care a adus o oarecare liniște la gazde… 1-1. Un cuvânt de încurajare pentru tânărul Hrezdac, aflat la primul joc al său în liga a doua, chiar dacă au alternat reușitele cu unele execuții mai puțin fericite.

Suporterii arădeni au dat dovadă de nerăbdare, ei pregătind sonor partida de săptămâna viitoare cu adversarii de la ASU Politehnica Timișoara, duel ce pornește de la egalitate de puncte, între vecinele care împart mijlocul clasamentului.

*

Ionuț Popa: „Am avut o evoluție mai puțin bună, ceea ce m-a surprins. De acum fiecare jucător își va decide propria soartă, dacă mai rămâne sau nu la UTA.”

Bogdan Andone: „Am pierdut două puncte, chiar dacă m-am așteptat la o partidă grea. Pe un teren cu gazon natural lucrurile ar fi stat altfel.”

*

UTA – Energeticianul 1-1 (0-1)

Arad, 20 Octombrie 2018; stadion Motorul; gazon sintetic; spectatori: 600.

Au marcat: 0-1 Enache (min. 40) cu un șut de la marginea careului, sus la colțul opus; 1-1 Manea (min. 85) cu capul la o centrare venită de pe partea stângă.

UTA: Orlič – Costin, Manea, Benga (min. 50 R. Iuga), Copaci – Hrezdac, Oprea (min. 50 Al. Pop) – Cubleșan (min. 66 Ianoș), Enescu, Petra – C. Rus (cpt.)

Antrenor: Ionuț Popa.

Pe bancă: Bodea, Miculescu, Vădrariu, D. Popa.

Energeticianul: Miron – Tomozei, Lung (cpt.), Achim, Drugă (min. 62 Cristea) – Manole, Tudorache, Enache (min. 77 R. Petre), Dragu – Stoienac, Neagu (min. 62 C. Ionică).

Antrenor: Bogdan Andone.

Pe bancă: H. Moldovan, Ioniță, Cioiu, Leasă.

Cartonașe galbene: Benga, R. Iuga; Tomozei, Manole, C. Ionică

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Adrian Mărginean (Aiud), Răzvan Nistoran (Reșița). Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Marian Salomir (Cluj).

Rezultatele etapei a XIII-a, care se încheie duminică de la orele 12 și 14, clasamentul și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: