E oficial: pledoaria www.sporttim.ro pentru ca juniorii lui ACS Poli Timişoara să joace pe iarbă dă roade. Înapoi pe Colterm…

Derby-ul Seriei 6 a Campionatului Naţional de juniori A, ACS Poli Timişoara – Pandurii Lignitul, va avea loc într-adevăr pe „Colterm”, cum anunţam zilele trecute, numele arenei din Calea Şagului fiind acum menţionat ca locaţie gazdă pe portalul oficial federal, www.frf.ro. Este aşadar loc pentru toată lumea, dar abia după o tragere de mînecă. Mai rămîne de văzut dacă Ovidiu Petre şi compania vor onora cu prezenţa la jocurile junilor clubului. Mira-ne-am.

Cristian Bărbuţ a mai jucat pe Colterm atît cu foştii şi actualii săi colegi juniori de la FC Timişoara şi ACS Poli, cît şi cu selecţionata judeţeană a generaţiei 1995, U16

www.sporttim.ro a scris săptămînile trecute despre ridicola plimbare cu cortul a juniorilor A şi B de la FC Timişoara iar acum ACS Poli Timişoara de pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinişanu” pe gazonul lui Colterm iar apoi pe „Ştiinţa” şi din nou pe „artificial”, în răstimp de 2 ani, de parcă nu toate echipele din lume ar merita să ştie care le este terenul „casă”.

Joi 14 martie, la ora 12, juniorii A, urmaţi de colegii formaţiei de juniori B, vor redebuta pe „Colterm”, cu ocazia meciurilor cu gorjenii, teren de pe care foste echipe juvenile de la FC Timişoara erau expediate pe „Ştiinţa” pentru neefectuarea unor plăţi de către club.

Baza sportivă a Colterm, regie autonomă a Municipalităţii, are un bun gazon de iarbă naturală, superior suprafeţei de joc artificiale pe care ACS Poli, juniori A şi B, a încheiat sezonul de toamnă.

„Colterm” a găzduit în toamna lui 2012 atît meciurile de acasă şi din deplasare ale grupării Termo cît şi cele de pe teren propriu ale divizionarei C Flacăra Făget. www.sporttim.ro a atras recent atenţia că şi echipele de juniori ale alb-negrilor ar putea avea loc pe un gazon pe care foste formaţii juvenile ale divizionarei B se simţeau în largul lor, iar cei în cauză s-au sesizat foarte prompt, nu însă fără a delega emisari telefonici care să transmită deranjul generat de rîndurile din cotidianul nostru.

Se pare că unii revin cu picioarele pe pămînt doar după oarece scuturături din timp în timp, aşa încît concluzia este că articolele noastre au făcut mai mult bine decît rău, împingînd lucrurile înainte.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la E oficial: pledoaria www.sporttim.ro pentru ca juniorii lui ACS Poli Timişoara să joace pe iarbă dă roade. Înapoi pe Colterm…

  1. pop spune:

    Oare ar fi loc si ptr.juniorii C(15 ani),sau stau sa-si rupa articulatiile pe sintetic ???

  2. andy spune:

    E vorba ca juniorii C si C1 sa joace pe Stiinta.

  3. violeta sava spune:

    DA, adevărat, numai că geniul CĂLIN ROSENBLUM-BUM, zis și JIdanul, nu iese la inerval să recunoască oficial că este un păcălici și nu-l interesează juniorii!! Oare cât va mai dăinui în fruntea acestui club?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: