Echilibru rupt la accidentarea portarului, înlocuit în minutul 39. Liderul, detronat: Fortuna – Universitatea Olimpia Cluj 0-4 (0-1)

De la victorii clare, care i-au conturat golaverajul 18-1 după primele 3 etape, asigurându-i fotoliul de lider, la o usturătoare înfrângere suferită sâmbătă la matineu, coincizând cu prima din noul campionat al Ligii 1 Feminin. Iată traiectoria fruntașei comunale bănățene, învinsă în duelul primelor două clasate de nimeni alta decât multipla campioană la zi a țării, rămasă cu punctaj maxim: Fortuna Becicherecu Mic – Universitatea Olimpia Cluj 0-4 (0-1).

Sâmbătă de la ora 11, pe terenul ”Comunal” din localitatea Becicherecu Mic, liderul Fortuna a fost  învins categoric și totodată detronat din fotoliul de lider de campioana din ediţia trecută, de sub Feleac.

Umăr la umăr în clasament, la egalitate până înaintea ultimelor minute ale primei reprize, când s-a rupt echilibrul, decisiv. Momentul psihologic al duelului la vârf din etapa a IV-a a elitei fotbalistice feminine s-a petrecut în minutul 39, când portarul titular al Fortunei a suferit o accidentare la umăr în urma unei ciocniri cu o coechipieră, Roșu fiind nevoită să părăsească terenul, înlocuită fiind cu un jucător de câmp. Un necaz nu venea așadar singur, căci în acel moment oaspeţii au deschis scorul prin juna Antonia Bratu.

La reluare, tot campioanele de sub Feleac s-au menținut la timona jocului, reuşind alte trei goluri, prin Mihaela Ciolacu la mijlocul părții secunde, în minutul 66, respectiv spre final prin Carolina Tabor (min. 84) şi Oana Negrea (min. 88). Majoritatea golurilor, înscrise pe finalul reprizelor…

Rezultatele etapei a IV-a în Liga 1 Feminin, pe coloana clasamentelor.

Fortuna: Roşu – Bistrian, Codrescu, Jivan, Heişu, Colesnicenco, Deca, Neacşu, Ienovan, Şodincă, Rus.

Rezeve la start: Scurtu, B. Roşu, Grigore, Haţegan, Pera, Abrudan, Sucilă, Dobai.

 

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Feminin: