Ediția a II-a a turneului Vest Liga 2005/6, de sâmbătă. 28 de echipe din 6 județe, pe Colterm

CS FC Juventus Colterm Timișoara anunță pentru finele acestei săptămâni startul celei de-a doua ediții a unui turneu de fotbal pentru copii demarat primăvara trecută.

“Turneul Vest Liga – 2005 & 2006” continuă așadar și în 2015, sub stindardele „Noi iubim fotbalul!” și “Totul pentru bucuria copiilor”, sub forma mai multor etape programate pe terenul Bazei Sportive Colterm, din Calea Șagului.

La generația mai mică, 2006, grupările care și-au anunțat participarea sunt CFR, Electrica, Atletico și gazda FC Juventus Colterm, toate din Timișoara, CSȘ Lugoj și Unirea Sânnicolau Mare, din orașe timișene, ACS Dumbrăvița și AS Leu Giarmata, din localități învecinate, precum și Pobeda Dudeștii Vechi, tot din județul Timiș, dar și din județele învecinate, și anume Viitorul Arad și FC Ineu, CS FC Hunedoara, CSM Reșița și Muncitorul Reșița, respectiv, din Mehedinți, Sport Kids și Luceafărul, ambele din Drobeta Turnu Severin. Formațiile sunt împărțite în 4 grupe a câte 4 echipe.

La această categorie vor avea loc câte 24 de partide, atât sâmbătă cât și duminică, începând cu ora 10, simultan pe 3 terenuri.

La generația mai mare, 2005, se vor disputa în fiecare zi din weekend câte 18 meciuri, tot cu începere de la ora 10, simultan pe două terenuri. La acest nivel concurează, din Timișoara, CFR, Electrica și gazda FC Juventus Colterm, CSȘ Lugoj și Unirea Sânnicolau Mare, din orașe timișene, ACS Dumbrăvița și Pobeda Dudeștii Vechi, tot din județul Timiș, dar și din județele învecinate, și anume FC Ineu, FC Hunedoara și Muncitorul Reșița, respectiv, din Mehedinți, Luceafărul Drobeta Turnu Severin, iar din Bihor, Viitorul Oradea. În total, 12 formații.

Turneul se va desfășura pe parcursul a 5 etape, după cum urmează: etapa I, în 21 martie 2015; etapa a II-a, în 22.03.2015; etapa a III-a, în 26.04.2015; etapa a IV-a, în 30.05.2015; etapa a V-a, în 31.05.2015.

Prima ediție debuta în 28 martie 2014, la start înscriindu-se 32 de echipe din 7 județe la grupele de copii născuți în anii 2005 și 2006. Pe parcursul desfășurării celor 5 etape, au avut loc 240 de jocuri pe cele 8 terenuri amenajate la Baza Sportivă de la Covaci precum și la Baza Sportivă Colterm Timișoara, la care au participat peste 600 de copii, antrenori și părinți. În continuarea proiectului demarat cu bine în 2014, conducătorii grupării Juventus Colterm, Antonio Bădescu, președinte, și Marcel Nușfelean, vicepreședinte, anunță lansarea celei de-a doua ediții a turneului destinat copiilor născuți în anii 2005 și 2006, ce va debuta sâmbătă 21 martie 2015 la ora 10 și se va desfășura în același format ca precedenta ediție, de această dată cu participarea a 28 de echipe din 6 județe.

Sâmbătă seară, după desfășurarea primei etape, organizatorii vor fi și amfitrioni ai unui dineu oficial în cinstea demarării ediției 2015, la Restaurantul ”Gloria”, pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, lângă stadionul CFR, printre invitați regăsindu-se Ionel Ganea și Romică Buia, ”2 dintre jucătorii reprezentativi ai Timișoarei și ai fotbalului românesc”, după cum menționează continuatorii întrecerii de copii.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: