Eficienţă maximă: Crişul Chişineu Criş – Petrolul Bustuchin 4-0 (2-0)

Amânată cu o săptămână, pe deplin regulamentar, această partidă de baraj pentru accederea în Liga 3 a stârnit un mare interes. Era şi firesc, deoarece locuitorii oraşului Chişineu Criş au tânjit după un asemenea eveniment mai bine de trei decenii. De această dată, echipa Crişul, campioana Diviziei D Arad, a reuşit o victorie la o diferenţă de patru goluri, ceea ce îi conferă speranţe îndreptăţite de a promova în liga a treia.

Începutul partidei a fost favorabil gazdelor, care au reuşit două goluri în primele 20 de minute, ambele reuşite de atacantul Modan. Treptat, jocul s-a echilibrat şi oaspeţii au ieşit curajos la atac. La reluare, au fost suficiente câteva momente de ezitare în defensiva gorjenilor speculate prompt de Modan, care a reuşit un hat-trick, şi de Alin Pavel. Ultima jumătate de oră s-a jucat de la egal la egal, fără ca oaspeţii să reuşească măcar golul de onoare. Antrenorul gazdelor, Adrian Abrudean, i-a oferit atacantului Modan un standing ovation, înlocuindu-l când mai erau 15 minute de joc.

Această victorie vine după un joc matur al gazdelor, care au avut în componenţă jucători care au evoluat în liga întâi şi în liga a doua: Alin Pavel, Gâlcă, Piţ, Casian Maghici, Cigan, Lung. Cei de la Chişineu Criş se pare că au gânduri mari şi nu vor să se oprească în liga a treia, cel puţin dacă ar fi să ne luăm după preţul biletelor, fixat la 20 de lei, în timp ce la alte partide de baraj intrarea a fost liberă.

În minutul 75, în locul lui Modan, urma să fie introdus Alin Mihai. Din păcate, dintr-o eroare de completare a foii de arbitraj, el a figurat cu acelaşi număr cu al unui  coechipier aflat în teren şi nu a putut evolua. Consider că Alin Mihai, un jucător de bază al echipei, merita să joace cel puţin cele 15 minute rămase.

*

Sâmbătă, 23 Iunie 2018; stadion: Crişul Chişineu Criş; teren bun; spectatori: 500.

Adrian Abrudean: „Am luat opţiunea serioasă pentru promovare. Important e că nu am primit gol.”

Mihai Dinu: „Ne-am bătut singuri, echipa mea nu a jucat aşa cum m-am aşteptat.”

Crişul Chişineu Criş: Mucha – Ciornei (min. 46 Tăşedan), Alin Pavel (cpt.), Lazăr, Tomuţ – Piţ, Ember, Maghici, Gâlcă – Modan (min. 75 Covaci), Cigan (min. 90 Clej)

Antrenor: Adrian Abrudean. Pe bancă: Pătroi, A. Mihai, Lung, Drăgan.

Petrolul Bustuchin: Constantinescu (cpt.) – Vulpe, Cebuc, Almăşan (min. 46 Văduva), Pârvu – Baros (min. 66 Stoica), Vasile (min. 59 M. Popescu), Gavrilescu, Stegaru – Gâlcescu, Dumbra

Antrenor: Mihai Dinu. Pe bancă: I. Popescu, Niculecu, Marina, Creţu.

Au marcat: Modan (min. 10) cu un şut de la 20 metri, mingea a lovit şi bara verticală; Modan (min. 18) cu capul din interiorul careului; Modan (min. 55) care a profitat de o greşeală a lui Pârvu şi a înscris din apropiere; Alin Pavel (min. 62) care a reluat lejer în poartă de la 5 metri.

Cartonaşe galbene: Ciornei, Tomuţ, Piţ, Pârvu, Dumbra.

Arbitri: Kovacs Szabolcs (Carei) – Kopriva Zsolt (Satu Mare), Flavius Seiche (Zalău). Observatori: Laviniu Copăceanu (Reşiţa), Zaharia Ciev (Timişoara)

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: