Calificare! Electrica Timișoara, 3 succese din 3 jocuri, la Arad, în turneul final al Cupei Hagi Danone

Generația de 2001 de la FC Electrica 1869 Timișoara a cîștigat astăzi toate cele 3 jocuri din grupe la turneul final de 8 echipe al Cupei Hagi Danone 2013, de pe stadionul UTA din Arad, adjudecîndu-și astfel seria și calificîndu-se în semifinale, în care va da piept cu FC Vaslui. Timișorenii i-au eliminat astăzi din cursă pe cei de la Petrolul Ploiești și Atletico Arad, mai ieșind din cărți și CFR Cluj respectiv Oțelul…

Juniorii de 2001 de lîngă Gara de Est a Timișoarei și-au asigurat locul I în grupă cu un succes cu 3-1 (2-1) în dauna gazdei și campioanei en-titre Atletico Arad, în ultimul meci al zilei, de la ora 19, adunând astfel 9 puncte și pregătindu-se de o semifinală cu FC Vaslui, sîmbătă de la ora 9.

În cealaltă semifinală se vor întîlni InterStar Sibiu, învinsă a timișorenilor în grupe, și CSȘ Corabia, câștigătoare cu 3 victorii în seria secundă. Iar dacă elevii lui Marius Nichitean vor trece de vasluieni, atunci vor evolua pentru biletele de… Anglia în finala de mîine de la ora 16. FC Electrica 1869, la doi pași de Albion.

Ca și eliminate înaintea jocului cu timișorenii, avînd un singur punct după primele partide, gazdele de la CS Atletico Arad au fost depășite prin golurile lui Brașoveanu, Drețcanu, care i-a readus pe cei de la Electrica în avantaj, cu 2-1, și Hădărugă: 3-1.

Nichitean a început meciul cu arădenii în formula Alexandru Daminescu – Lucian Vidican, Răzvan Morariu, Eric Pașcu – Gino Bușu, Nicolae Sofran, Denis Hădărugă – Victor Bînzar, după 10 minute introducîndu-i și pe ceilalți componenți din lotul de 14, aceiași cu care cîștigau cu un golaveraj general de 17-0 și turneul zonal, și anume Robert Popeț – portar, David Miculescu, Casian Vicol, Denis Drețcanu, Alex Brașoveanu și Andrei Cărăbaș.

În prealabil, Electrica a trecut cu 3-0 de InterStar Sibiu, prin golurile lui Sofran (două) și Bînzar, respectiv cu 2-1 (0-0) de Petrolul, de la 0-1, Nicolae Sofran izbutind o altă ”dublă”.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Calificare! Electrica Timișoara, 3 succese din 3 jocuri, la Arad, în turneul final al Cupei Hagi Danone

  1. trevize spune:

    Cat a fost scorul la Corabia-Vaslui? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: