Emil Săndoi (FC Argeș), 1-1 la Ripensia: ”A avut ocazii pe greșelile noastre individuale, numai cadouri am făcut”

Ripensia a mai smuls pe final încă o remiză, și în cel de-al treilea meci consecutiv acasă, 1-1 (0-1) cu FC Argeș, iar piteștenii puteau fi avertizați de crezul timișorenilor de a trage la egalare până la capăt, după ce și nou-promovatele din Petroșani și Cluj erau ajunse din urmă la potou, tot de la 0-1. După uvertura rundei a XV-a în Liga 2, antrenorul alb-violeților din Trivale, Emil Săndoi, a spus…

”A fost un meci viu disputat, dar am mai spus-o și înainte, la lotul pe care-l are Ripensia, nu se află pe locul pe care ar trebui să fie. Ei au început mai bine jocul, și-au creat câteva ocazii de a înscrie, însă am reușit să deschidem scorul. Din păcate am comis unele inexactități, am fost și obligați să efectuăm unele schimbări, una prin introducerea unui jucător care nu a jucat absolut deloc în acest campionat, revenit după accidentare”.

Pentru bănățeni și regățeni a fost cea de-a cincea remiză în câte 15 apariții: ”Rezultatul e echitabil, Ripensia a avut câteva ocazii dar pe greșelile noastre individuale, numai cadouri de-ale noastre pentru adversar. În unele momente din repriza secundă n-am știu bine să gestionăm jocul…”

Emil Săndoi a ridicat semne de întrebare în ceea ce privește unele decizii de arbitraj… ”Înaintea fazei penalty-ului, a fost un fault pe dreapta, pentru noi, s-a fluierat unul pentru Ripensia. Iar în careu jucătorul nostru a jucat corect, a rămas mingea la el, dar nu cred că a fost penalty”.

”S-a vorbit mult că FC Argeș nu are drept de promovare, dar toate echipele ar trebui să fie tratate cu aceeași monedă cu care suntem judecați și noi. Unul singur ni s-a acordat în 15 etape, o lovitură de la 11 metri ni s-a acordat tot campionatul, și vă mai dau 5 exemple de lovituri de la 11 metri neacordate nouă, nu ca asta, ci 11 metri clar, cu mâna ca la volei, handbal, sau fault cât se poate de clar, așa încât sunt tentat să cred că se judecă cu monezi diferite din punctul acesta de vedere”.

”Sunt curios să văd faza, sunt cu zecile asemenea dueluri în careu pe parcursul unui joc. Scuzați dacă par subiectiv, îmi place să fiu o persoană realistă”.

Emil Săndoi s-a referit și la preluarea timișorenilor începând de săptămâna viitoare de către Alexandru Pelici: ”Știu că Ripensia va avea un antrenor nou, îl cunosc și îl salut cu această ocazie, multă baftă lor în continuare, dar și nouă, să nu mai primim 11 metri! Dacă e clar, nu zice nimeni nimic, nu se mai protestează, dar altfel, poți s-o dai, să n-o dai, iar și faulturile sunt judecate împotriva noastre. Vă spun că dacă ni se acordau acele lovituri de la 11 metri, acum eram pe primul loc în clasament”.

FC Argeș n-a pierdut din nou pe ”Dan Păltinișanu”, după 2-3 (1-2) în urmă cu 9 etape la ASU Politehnica, împotriva căreia înscria golul victoriei în minutul 79: ”Azi am făcut o partidă mai proastă decât cu ASU tot aici, în care în prima repriză am dominat de o manieră categorică, atât ca posesie, cât și ca ocazii, pe când azi am fost mai modești un pic, am jucat mai slab decât în partida respectivă, și nu sunt sub influența rezultatului final, ci asta-i realitatea. Mă raportez la echipa mea în primul rând…”

Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: