Episodul secund : „Cupa Viola Junior – Ediţia I, 2004”

„Arena Viola” a fost duminică după prânz bună gazdă a celei de-a doua competiţii juvenile din acest weekend, reunind 4 cluburi timişorene care au aliniat formaţii din generaţia 2004, de juniori E.

De mai mică anvergură şi într-o formulă mai retrânsă decât ediţia inaugurală a « Cupei Viola Junior » pentru copii de 2005, desfăşurată ieri cu participarea a 6 grupări, dintre care s-a impus Electrica, patrulaterul micilor fotbalişti mai mari cu un an a avut însă succes prin cele 6 meciuri disputate, fiecare cu fiecare, de Electrica Timişoara (antrenor: Cătălin Rumega), LPS Banatul (Claudiu Arba), CFR (Alin Ionescu) şi ACS Poli, gazdă a turneului, cu Mircea Şchiopu la timonă.

Este vorba despre garnituri care, spre deosebire de cele de 2005, au deja ceva mai multe meciuri în picioare în întreceri organizate pe parcursul sezonului, şi anume în Campionatul Judeţean Timiş de juniori E, precum şi în Interliga maghiaro-română.

Rezultate: ACS Poli – CFR 2-2, Electrica – LPS Banatul 3-6, ACS Poli – LPS Banatul 2-3, Electrica – CFR 3-7, ACS Poli – Electrica 2-1 şi CFR – LPS Banatul 1-1.

LPS Banatul a acumulat cele mai multe puncte, şapte (golaveraj: 10-6), urmată de CFR, cu 5 (10-6), ACS Poli 4 (6-6) şi Electrica 0 (7-15), ultima clasată aliniind mai puţini copii, dintre care unii mai mici, din generaţia 2005.

Meciurile au constat în două reprize a câte un sfert de oră, disputate în formula 5 plus 1.

LPS Banatul a plecat acasă cu cupa învingătorului, iar premiile individuale au fost adjudecate, în cazul celui mai bun portar, de Karol-Marian Schmidt, de la CFR, respectiv de Cristian Grangea, de la LPS Banatul, golgheter, autor a 6 reuşite.

Iniţiativa acestui prim turneu de intrare în vacanţa de iarnă pentru formaţii de 2004, denumit generic tot „Cupa Viola Junior – 2004” a aparţinut antrenorilor de la ACS Poli, Mircea Şchiopu şi Florin Bătrânu, precum şi lui Valentin Velcea, amfitrion la Arena Viola.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: