Ești pasionat de pariurile sportive? Iată care sunt cele 5 PONTURI pentru a-ți MĂRI șansele de câștig

Ești pasionat de sport, dar nu ai niciodată timp să mergi pe stadion sau să urmărești un meci la televizor? Vrei să fii la curent cu evoluția echipei tale preferate sau pur și simplu ești mare amator de pariuri sportive? Îți dorești ca hobby-ul tău să fie și cel care îți  generează venituri substanțiale? Află care sunt cele mai importante ponturi ce îți vor mări șansele de câștig…

  1. Pariuri online sau offline?

Probabil de multe ori te-ai intrebat care este cea mai sigura metoda de a paria si de a obtine castiguri garantate. Spre deosebire de o casa propriu-zisa de pariuri (offline), modalitatea online de a paria  se distinge prin câteva caracteristici esențiale:

– întâi de toate, trebuie sa te asiguri ca site-ul pe care vrei sa iti faci cont are licenta de functionare. Accesand https://undepariem.com/sportsbook/agentia-de-pariuri-online-netbet/ nu doar ca vei avea siguranta unui site de incredere, Netbet fiind  printre primele case de pariuri online cu licenta de functionare, dar vei beneficia si de bonusul alocat persoanelor care-si deschid un cont.

– un alt avantaj al pariatului online consta in posibilitatea de a vedea anumite meciuri live si de a paria chiar in momentul desfasurarii unui eveniment sportiv;

– de asemenea, taxtele percepute sunt mai mici decat in cazul caselor de pariuri offline. Pentru a vedea care sunt procentele taxelor online, acceseaza site-urile care detin informatii despre case pariuri si fii la curent mereu, in cazul in care vor exista schimbări.

  1. Mai putin inseamna mai mult!

Pentru a iti mari sansele de castig, este de preferat sa nu te lasi condus de tentatia de a paria in fiecare zi sau pentru fiecare joc. Mai putin chiar poate insemna mai mult! Este demonstrat faptul ca sansele ca procentajul de castig sa fie mai ridicat, ar fi ideal sa mizezi pe mai putine jocuri, de regula 3-5 meciuri.

  1. Cota ideală

In cazul in care nu esti expert in ceea ce priveste pariurile sportive, pentru inceput ar trebui sa optezi pentru o varianta de mijloc, o varianta care poate, in prima faza, nu iti aduce castiguri substantiale, dar care iti asigura totusi un castig minim. O cota si un procentaj de 30% – 40% iti vor asigura o mica parte din suma parianta, in cazul in care estimarea este favorabila.

  1. Documentează-te!

Ca in orice alt domeniu, este important sa fii bine informat despre ceea ce presupune a face un pariu sportiv, dar mai ales cum poti sa iti imbunatatesti tehnicile, asigurandu-ti venituri constante si semnificative.

Dupa cum deja ai observant, cotele reprezinta subiectul central de interes si , de aceea, este esential sa iti alegi si setezi cote rezonabile, cat mai aproape de pronosticuri bazate pe realitatea exterioara, pentru fiecare joc in parte. Pentru a spori sansele de castig, fii la curent cu evolutia unei echipe din punct de vedere al meciurilor jucate, dar si cu schimbarile ce se produc la nivel intern in cadrul unei echipe.

  1. Atitudinea contează!

Chiar daca pariurile sportive nu se bazeaza, de obicei, pe noroc , este bine sa iti pastrezi o atitudine pozitiva, optimista, indreptata mereu spre castig. In acest fel, e posibil sa atragi norocul asupra ta, iar sansele de castig vor fi, cu siguranta, mai mari.

Daca vei aplica toate cele 5 sfaturi prezentate anterior, inarmandu-te cu rabdarea necesara pentru a intelege ca ai nevoie si de experienta, dar si de putin noroc, in mod cert, sansele  de a iti augmenta veniturile vor creste considerabil.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: