Etapa a 24-a în Divizia D Timiș: rezultate și marcatori. CSM Lugoj II, retrasă de pe teren la Peciu Nou

Etapa Diviziei D Timiș din Săptămâna Mare s-a jucat integral joi de la ora 17 și a adus două victorii în deplasare, obținute de ACS Dumbrăvița la Șag și Pobeda la Sânnicolau Mare, precum și o remiză smulsă în final de Avântul Periam la Gătaia, celelalte 5 dispute revenind gazdelor, într-unul dintre cazuri, la Peciu Nou, fără însă ca partida să se și încheie, dat fiind retragerea de pe teren a nou-promovatei CSM Lugoj II. Dar iată detaliile despre cele 20 de goluri ale gazdelor și 9 ale oaspeților…

ACS Ghiroda – AS Seceani 3-0 (1-0): Constantin Popa 35, Alexandru Gaidoș 60, Alexandru Baranyi 90. A treia victorie la rând a liderului respectiv a noua în acest campionat pentru prima clasată fără a primi gol, în opt cazuri pe teren propriu. Doar la doilea joc pierdut în retur de nou-promovați.

Progresul Gătaia – Avântul Periam 1-1 (1-0): Dragoș Cătău 12 / Cristian Petri 90. Progresul a întrerupt un șir de 3 înfrângeri pe când Avântul este la al doilea draw consecutiv.

AS Murani – Progresul Ciacova 4-3 (3-0): Raul Costescu 2, 14, 90+2, Ionuț Pîrjol 40 / Paul Leonte 50, 75, Flavius Ion 65. A treia victorie la rând pentru cei din Murani, al treilea eșec succesiv pentru Progresul.

Flacăra Făget – Unirea Banloc 4-0 (0-0): Ciprian Curelaru 48, Ionuț Bîrză 70, Alexandru Apostol 85, Sorin Coțolan 90. Făgețenii s-au redresat după două eșecuri dar Unirea este la cea de-a patra înfrângere în serie.

Timișul Șag – ACS Dumbrăvița 1-3 (1-2): Cătălin Costea 28 / Andrei Hodiș 7, 60, Deian Pecarov 15 – lovitură de la 11 metri. Eliminat: Ciprian Palade (TȘ) – minutul 14, pentru respingerea balonului cu mâna de pe linia porții. Alb-verzii au învins prin a marca tot de 3 ori, precum în runda trecută, stopând seria de două victorii a Timișului.

Unirea Sânnicolau Mare – Pobeda 0-1 (0-1): Ion Kalapiș 15. ”Bulgarii” au învins pentru a cincea oară în deplasările actualei ediții, 3 dintre aceste succese fiind la limită iar ultimele două cu un identic 0-1, iar reușita s-a consemnat tocmai în duelul vestului, Unirea pierzând a doua oară la rând în câteva zile fără a marca.

Voința Mașloc – Cocoșul Orțișoara 5-0 (2-0): Mircea Mariș 20, Iulian Vîntură 40, 56, Alin Berceanu 70, Cosmin Bogdan 85. Scorul etapei, conturat de Voința după ce contabiliza două eșecuri, Cocoșul revenind din nou pe scut, în urma singurei victorii din retur, consemnată în weekend.

În fine, cei din Peciu Nou au revenit pe căi victorioase după 3 etape fără succes, lugojenii fiind în schimb la al doilea eșec consecutiv, în urma unei runde în care au stat în așteptare, caz care a fost astăzi valabil și pentru Voința Biled, 3-0 la ”masa verde” dat fiind retragerea jimbolienilor înaintea returului.

AS Peciu Nou – CSM Lugoj II 2-1 (1-0): Claudiu Ardelean 19 – autogol, Alexandru Mureșan 63 / Lucian Stoica 50.

Portarul Octavian Rusu (ASPN) a fost accidentat în minutul 52 și transportat la spital, în urma unei faze în care oaspeții au solicitat vehement penalty la Bolgea, meciul fiind întrerupt circa 5 minute.

Eliminați, Alexandru Mureșan (ASPN) în minutul 70 respectiv Dorian Predescu (CSMLII) în minutul 72, tot pentru două cartonașe galbene.

Ulterior, lugojenii au părăsit terenul de joc în minutul 85, în semn de protest față de maniera de arbitraj, iar Lucian Stoica, antrenor-jucător al oaspeților, a spus: ”N-am ce să le reproșez băieților de la Peciu Nou dar azi arbitrul Vărzan a arbitrat într-o manieră de nedescris. Chiar așa ceva nu se poate! Ne-a refuzat în minutul 52 un 11 metri și ne-a eliminat un jucător complet gratuit. Vom întocmi un memoriu împotriva arbitrajului, căci așa ceva nu se poate. Am avut până acum arbitraje foarte bune, și acasă și în deplasare, dar ce s-a întâmplat astăzi e de nedescris. Noi suntem corecți, respectăm competiția, și ne așteptăm să fim respectați”.

Rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul rundei a XXV-a, dinspre finalul săptămânii după Paști, pe coloana dreaptă. Iar din Plopi revenim cu cronica și imaginile…

Tot astăzi, în Liga 2, în cel de-al doilea meci al etapei a 29-a, Chindia – FC Brașov 4-0: Pătru 29, Cherchez 36 – penalty și 47, Nisipeanu 79.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: