Etapa a II-a, ”Promoţie”

Toate meciurile s-au derulat conform planificării pe teren şi fără incidente,iar gazdele au reuşit 15 victorii şi 64 de goluri, față de numai un singur success, un egal  şi 31 goluri marcate de vizitatori.

Scorurile etapei au fost izbutite, la 10 goluri, 8  respectiv 7, de trei echipe, dintre care una în deplasare, în cadrul Seriei a II-a, și anume Camaro Fibiş , la Atletic Timişoara , cu 10-0.

Seria I

Lider este Şoimii Pesac victorie acasă cu 3-2,  în dauna celor de la  Ceheceana Checea.  Fortuna Becicherecu Mic a realizat scorul seriei în dauna celor de la Spartak Gotlob surclasându-i la 8 goluri diferenţă. Au marcat: Călin Stancu 4 goluri,  Alin Hîldan o dublă, respectiv Vasile Luţă şi Silviu Lorencz câte un gol. Gazdele au obţinut maximum de puncte 5 din 5.

Pindu Dudeştii Noi – Avântul Bobda 3-1, au marcat pentru învingători Carol Diac o dublă şi Alexandru Ciofu, respectiv Dani Giuroşcvin.

Seria a II-a

Scorul etapei l-a obţinut Camaro Fibiş 10 -0 în deplasarea efetuată la Timişoara în dauna celor de la Atletic şi s-a instalat pe locul unu. Pentru băieţii pregătiţi de Dorian Pătraş, respectiv  Dănuţ Rotaru au marcat: Alexandru Oprea 3, Ionuţ Butnaru 3, Mihai Loghin 2, Marius Irimescu şi  Costea Fănică.

Seria a III-a

Liderul Olimpia Răuţi a reuşit scorul rundei în această serie, 7-0 acasă împotriva celor de la Voinţa Ionel, au punctat: Daniel Constantin un hat-trick, Maruis Medan o dublă, Dan Deznobitu şi Daniel Olkoş câte un gol. Pentru jucătorul Sorin Tomoiu (40 de ani) a fost ultimul meci pe dreptunghiul verde, motiv pentru care echipa sa i-a dedicat această victorie. Tot în această serie Petroman a întrecut acasă cu 3-1 pe Livezile prin golurile marcate de Vasile Mureşan, Denis Gardea şi Florin Ungur.

Jucătorul Ionuţ Semeniuc, care fost eliminat de pe teren în minutul 82 pentru două cartonaşe galbene, de la meciul disputat cu Petroman , pentru fapta sa de la sfârşitul meciului când s-a înfuriat pe arbitru să-i aplice o corecţie dar a fost reţinut de conducătorul echipei, a scăpat ieftin numai cu 4 etape cât va sta pe tuşă şi a scos din buzunar pentru a achita  o amendă de 100 de lei. Iar rezultatul a rămas cel de pe teren, 9-3 pentru Banloc II. Au mai fost sancţionaţi cu trei etape de suspendare doi jucători Ioan Chirimuş (Gelu) şi Nicolae Coman (Fibiş) pentru lovire reciprocă, dar şi cu o amendă financiară de 100 de lei. Ultimul sancţionat a fost Vasile Fabian (Beba Veche), două etape şi 100 de lei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: