Etapă intermediară în Divizia D Timiș cu 39 de goluri, 3 succese în deplasare și o demitere de antrenor

Cea de-a patra rundă în Divizia D Timiș a programat astăzi de la ora 18 singura etapă intermediară din tur, care s-a încheiat cu cinci victorii ale gazdelor, un rezultat de egalitate şi trei succese ale oaspeţilor. S-au marcat 39 de goluri, dintre care 17 de către vizitatori, dar și cu o demitere de antrenor.

 ACS Carani – AS Progresul 1906 7-1 (6-1): Bogdan Moroşan (în minutele 5, 15 și 37), Samuel Costea (min. 12 și 65), Daniel Sârbu (min. 30) şi Cătălin Petri (min. 36), respectiv Alexandru Prodana (min. 24).

Victorie conturată până la pauză pentru trupa lui Cosmin Stan, care a turat la maxim în primele 45 de minute iar după acest succes a devenit lider cu 10 puncte.

ASO Deta – AS FC Rapid Săcălaz 1-0 (0-0). 

”Verzii” lui Florin Albu au reuşit prima victorie prin unicul gol marcat în minutul 55 de Florin Natanticu, după ce tot el rata o lovitură de la 11 metri în minutul 20.

CSC Dudeştii Noi – CS Cocoşul Orţişoara 3-0 (0-0).

Victorie la un scor de neprezentare pentru elevii pregătiţi de Vali Miculescu, prin golurile marcate de la mijlocul reprizei a II-a de Laurenţiu Berar (min. 67) și Denis Bud (min. 73 şi 79).

CS Millenium Giarmata – ACS Voinţa Maşloc 2-4 (0-1): Silviu Francescu (min. 70) şi Alexandru Vlăduţi (min. 88, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători Cătălin Crişan (minutele 25, 70, 90, din lovitură de la 11 metri) şi Petru Măguleanu (min. 46), cu un şut de la 48 de metri peste portar, ieşit dintre buturi.

Gazdele au evoluat în 10 jucători din minutul 40, arbitrul Raul Ciev acordându-i direct cartonaşul roşu lui Valentin Danci, pentru un fault dur.

CSM Lugoj CS Universitatea de Vest din Timişoara 2-2 (1-0): Andrei Cărăbaş (min. 39) şi Demitope Folarin (min. 70 din lovitură de la 11 metri), respectiv Florin Olariu (min. 54) şi Denis Ciobanu (min. 60).

La sfârşitul meciului, căpitanul de echipă al oaspeţilor, Ionuţ Vucea, i-a cerut socoteală arbitrului Cătălin Botaş în legătură cu neacordarea unei lovituri de la 11 metri pentru echipa sa când conducea cu 1-2 şi s-a ales cu cartonaşul roşu, aflat astfel la prima eliminare din joc în cariera sa. UVT şi-a anunţat obiectivul, promovarea, și poate că încurcă anumite planuri.

AS Seceani – CS Unirea Sânnicolau Mare 1-4 (0-3).

Au marcat: Adrian Dan (min. 75, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători  Daniel Galea (min. 10 și 59), Dorin Blaga (min. 21) și Andrei Cărpinişan (min. 35).

A răsărit soarele şi în grădina celor de la Unirea, pregătiţi de Cristian Contescu, care au reuşit prima victorie după 360 de minute. În schimb gazdele au rămas și în continuare fără vreun punct… Iar noul antrenor care a preluat echipa de la începutul campionatului, Cosmin Sântean, a fost demis de conducerea clubului după această a patra înfrângere consecutivă.

CS Timişul Şag – CS Avântul Periam 2-3 (1-0): Armin Schultz (min. 23) şi Daniel Nicolaescu (min. 87), respectiv pentru învingători Rareş Blaga (min. 50), Marco Muscă (min. 70, din lovitură de la 11 metri) și Nino Găvruţă (min. 80).

Schimbări inspirate efectuate la pauză de antrenorul oaspeţilor, Marius Stanache, care i-a înlocuit pe Cătălin Filip, Iulian Filip și Beniamin Dobra, cu Nino Gavruţă, Marius Sîrbu și Angelo Olteanu, după care și Marco Muscă a intrat din minutul 65 în locul lui Cosmin Mânecan. Gazdele au avut şi o transversală prin Radovan (min. 28), iar oaspeţii prin Mânecan.

ACS Pobeda Star Bîşnov – AS Peciu Nou 3-2 (2-0).

Au marcat: Fabian Novac (min. 19, 36, 65), respectiv Mihai Velescu (min. 59) și Alexandru Gaidoş (min. 84).

În minutul 62, Novac a ratat o lovitură de la 11 metri, iar Toma Budur, de la gazde, a fost eliminat în prelungiri (minutul 90+1) de arbitrul Roman George pentru cumul de cartonaşe galbene.

CS Unirea Tomnatic – CS Phoenix Buziaş 2-1 (1-0).

Au marcat: Crişan Sârbu (min. 35) şi Ionuţ Pîrjol (min. 78), respectiv Cristian Gălan (min. 90+3). După această înfrângere a nou-promovatei, veteranul Brian Filimon, de la oaspeţi, a spus că va muta echipa la bulgari în campionatul viitor.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: