Eternul Szekely: Național Sebiș – CSM Școlar Reșița 2-1 (1-0)

Neînvinsă în precedentele 6 etape, în care înregistra 5 remize și o victorie, CS Național Sebiș a adăugat-o vineri seară pe cea de-a doua, arădenii de pe locul 7 făcându-i bucata liderului. Cărășenii, cu 6 succese pe linie acasă în 2019 și încă trei triumfuri în deplasare, unde pășeau greșit o singură dată în retur, cu 2-1 la Hunedoara pe 23 martie, în urmă cu 7 runde, au adăugat la rândul lor cel de-al doilea eșec în sezonul de primăvară, și cu același scor: CS Național Sebiș – CSM Școlar Reșița 2-1 (1-0).

Fruntașa n-a câștigat așadar tur-retur în fața formației din Sebiș, în compania căreia remiza alb la Reșița în sezonul de toamnă. În consecință, etapa a XXVI-a din seria vestică în liga a treia nu a adus clarificări în cursa pentru promovare, mai mult, în fruntea clasamentului sunt două echipe cu același număr de puncte, CSM Școlar Reșița și CS Șoimii Lipova, în urma unor rezultate contradictorii. Reșițenii au pierdut la Sebiș, în timp ce echipa din Lipova nu a putut învinge pe teren propriu (sic) o echipă modestă, Unirea Alba Iulia.

La Sebiș s-au confruntat două echipe care au avut în componență mulți jucători care au evoluat în liga întâi și în liga a doua. Acest lucru însă nu s-a prea văzut pe teren, deoarece a fost un meci de luptă, în care gazdele au făcut risipă de energie. Au fost suficiente două momente de inspirație ale lui Szekely care a marcat de fiecare dată cu capul.

Reșițenii au jucat prea elaborat, fără o eficiență reală în fața porții. Paradoxal, după eliminarea lui Toma, ei au avut o revenire puternică și au dominat jocul, dar era prea târziu, fără însă ca sebișenii să cedeze, din contră, apărându-se foarte bine.

*

Cristian Todea: „Jucătorii mei au depus un mare efort, au jucat cu determinare și au obținut o victorie de care ne bucurăm cu toții.”

Antrenorul Leontin Doană a dat dovadă de o mare doză de nesimțire, refuzând la sfârșitul partidei orice declarație referitoare la partidă. Ar fi bine să știe că are obligația să răspundă presei și să nu confunde terenul de joc cu maidanul.

*

Sebiș, 3 Mai 2019; teren bun; spectatori: 200.

Au marcat: 1-0 Szekely (min. 24), cu capul, din apropiere, la o centrare a lui Enciu; 2-0 Szekely (min. 47) cu capul la o centrare a lui Vereș; Staicu (min. 60) cu un șut din apropiere la o pasă a lui Ene.

Național Sebiș: Horvat – Pop, Forisz, Ciochină, Onuțan – Vereș (min. 82 Bartok), Mateucă (min. 70 Petculescu), Ember, Susan – Enciu (cpt.), Szekely (min. 61 Teședan).

Antrenor: Cristian Todea.

Pe bancă: Gakos, Deliman, Rugină.

CSM Școlar Reșița: Zimmermann (cpt.) – Szijj, Bactăr, Vlădia (min. 86 Banac), Vadasis – Breșeni, Toma, Vădrariu (min. 81 Mustețea) – Velcotă (min. 59 Babei), Staicu, Ene.

Antrenor: Leontin Doană.

Pe bancă: Toader, Săndescu, Mierlici, Roșca.

Cartonașe galbene: Pop, Ciochină, Bactăr, Toma (2).

Cartonaș roșu: Toma.

Arbitri: Dragoș Lunca (Cluj) – Ioan Corb (Satu Mare), Bogdan Gireadă (Oradea). Observatori: Teodor Biriș (Hunedoara), Cornel Pantea (Oradea).

Rezultatele din C4, clasamentul și programul intermediarei de marți și miercuri, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: